Forum » Zvok in slika » Težave z zvokom MSI CR500
Težave z zvokom MSI CR500
Luffy123 ::
Pozdravljeni!
Kot ste že razbrali iz naslova mi ne dela zvok na mojem prenosniku MSI CR500. Zvok je nenadoma nehal delati medtem, ko sem gledal film- pri tem ni bilo nič polito po prenosniku ali bilo kaj podobnega, enostavno je nehal delati zvok.
Bom kar napisal kaj vse sem že preizkusil:
-prenosnik sem priključil na dvojne različne zvočnike in na nobenih ni delal zvok, tako da sem izključil okvaro samih zvočnikov na prenosniku.
-na novo sem naložil driverje za zvok
-uporabil sem tudi system recovery vendar prav tako brez uspeha,
-nekje na internetu sem zasledil, da bi moralo kazati zvočno kartico v BIOS, vendar meni je ne kaže.
Mislim, da gre za okvaro same kartice, vendar upam, da ima kdo še kakšen predlog
Kot ste že razbrali iz naslova mi ne dela zvok na mojem prenosniku MSI CR500. Zvok je nenadoma nehal delati medtem, ko sem gledal film- pri tem ni bilo nič polito po prenosniku ali bilo kaj podobnega, enostavno je nehal delati zvok.
Bom kar napisal kaj vse sem že preizkusil:
-prenosnik sem priključil na dvojne različne zvočnike in na nobenih ni delal zvok, tako da sem izključil okvaro samih zvočnikov na prenosniku.
-na novo sem naložil driverje za zvok
-uporabil sem tudi system recovery vendar prav tako brez uspeha,
-nekje na internetu sem zasledil, da bi moralo kazati zvočno kartico v BIOS, vendar meni je ne kaže.
Mislim, da gre za okvaro same kartice, vendar upam, da ima kdo še kakšen predlog
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok na računalniku ni čistOddelek: Zvok in slika | 661 (576) | luka46 |
» | Na prenosniku je izginil zvokOddelek: Zvok in slika | 3862 (3719) | amigo_no1 |
» | Zvok ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 795 (710) | Blinder |
» | Priključeni niso nobeni zvočniki ali slušalke..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1575 (1387) | amigo_no1 |
» | windows 7 audio driveriOddelek: Operacijski sistemi | 5055 (3697) | skyspy |