Forum » Pomoč in nasveti » Prestigio multipad
Prestigio multipad
barossa45 ::
Zdravo, že eno leto si lastim to tablico za navigacijo, pa me zanima če je že kdo rešil podoben primer:
Ko je prižgana, se v ozadju izvaja še kar 10-15 aplikacij za brezveze.
Na samsungu s4 sem šel v nastavitve - upravitelj aplikacij - onemogoči aplikacijo.
Tukaj pa ni te možnosti, se da kako drugače onemogočiti te aplikacije ki delujejo v ozadju ? Verzija androida se mi da je 4.2 ali 4.3
Rootal ga nebi.
lp.
Ko je prižgana, se v ozadju izvaja še kar 10-15 aplikacij za brezveze.
Na samsungu s4 sem šel v nastavitve - upravitelj aplikacij - onemogoči aplikacijo.
Tukaj pa ni te možnosti, se da kako drugače onemogočiti te aplikacije ki delujejo v ozadju ? Verzija androida se mi da je 4.2 ali 4.3
Rootal ga nebi.
lp.
barossa45 ::
Na ne rootanih androidih se ne da odinštalirat aplikacij ki so naložene ob nakupu, če jaz kaj vem...
ali pač ?
ali pač ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: barossa45 ()
hojnikb ::
to ni problem background appov. Navigacije so znane po tem, da rade spijejo baterijo.
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Issue z Sygic - kako prepričati developerjaOddelek: Mobilne tehnologije | 964 (734) | |
» | Izbira mobitelaOddelek: Mobilne tehnologije | 4758 (4463) | Chev |
» | Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20255 (14566) | Jst |
» | Najbolj lačni podatkov uporabniki AndroidaOddelek: Novice / Android | 9002 (7889) | PrimozR |
» | Kateri pametni telefon - kateri OS? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11399 (9898) | MedusasPath |