» »

Moj prvi film

Moj prvi film

uro1001 ::

Pozdravljeni

Odločil sem se, da posnamem svoj prvi film. Film je narejen v slogu grozljivke in posnet v prvi osebi. Prosim, za čim več vaših mnenj in komentarjev, da bom lahko napake odpravil v naslednjem filmu.

Hvala, Uroš

flbroker ::

Kamera se ti prevec trese, premikanje rok je nepotrebno, tista macka tam pokvari vzdusje, odpiranje/zapiranje oci si vmes pozabil potem se spet spomnil, sploh pa ni zgodbe, ne zacetka ne konca, film je totalno random. 7min hodis okrog po hisi brez dogajanja, na zacetku je nek hint "find the cd" pol pa nic. Pohvalil bi rad da nekaj ustvarjas, ne si jemat negativno kritiko k srcu ampak izboljsaj in drugic naredi boljse.

noob96 ::

Some say that in the house living goast, others that in the house living monster...ni glih najbolj angleško :D

p.s. to je še najmanjši problem, tega "filma". Danes res vsak ki ma telefon misli da je fotograf, režiser, DJ, pa ne vem kaj še vse

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: noob96 ()

uro1001 ::

noob96 je izjavil:

Some say that in the house living goast, others that in the house living monster...ni glih najbolj angleško :D

p.s. to je še najmanjši problem, tega "filma". Danes res vsak ki ma telefon misli da je fotograf, režiser, DJ, pa ne vem kaj še vse


Nekje sem se zatipkal ja, vem. Sem popravljal, ampak očitno sem nekaj spregledal.

noob96 ::

lej sicer mi res ni všeč in sem zato malo nesramen mogoče, ampak 2 pravili. Najprej se nauči in naštudiraj potem pa delaj. Ne kr neki na vrat na nos.
Drugo pravilo pa: ko delaš take stvari za "ljudske množice" vedno od sebe 110%. Ne namerno spregledat "malih" napak, v stilu saj nihče ne bo opazil, ali pa saj se ne splača. Če delaš potem delaj ornk! ali pa nič

Unknown_001 ::

Ammm, daj mi neki povej. Vidim po tvojih temah, da dost eksperimentiraš z multimedijo in probavaš. Ampak! Enkrat bi delal eno, potem drugo, potem spet tretje. Mislim, komaj nekaj začneš, ves navdušen potem pa ni več zanimivo in skačeš na neki čisto tretjega. Žal, se odloči za eno smer in jo izpopolni do te mere, da boš skupaj spacal nekaj okusnega za pogledat/poslušat. Preberi kako resno literaturo, malo poglej kako se v praksi določeni efekti dosežejo, predvsem pa se seznani z osnovami kompozicije in se jih drži vsaj na začetku. Zadeva zgleda kot da bi si nekdo vzel 15 minut časa, na hitro vrgel v windows movie maker in malo barve nastavil pa v ozadje neke zvoke sam tok za spremljavo kar tako nametal.

Pohvalno, da poskušaš, ampak ne moreš nekaj kvalitetnega na hitro spacat skupaj. Bodi kritičen, mej neko samokritiko razvito, saj boš le tako strmel k perfekciji in s tem bo tudi rezultat primeren trudu.

Je pa lepo, da preden začneš zadevo hvaliti vsaj pokažeš kaj je od nje, ne pa kot en moj prijatelj, ki zmer govori, ma to bo tak hit, ej pa to bo uspešnica stoletja, na koncu pa nek na silo stisnjen pasjek, za katerega na koncu sploh nisem vedel, kaj mi je bilo, da sem pritisnil play button.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

AlienRR ::

Se strinjam z ostalimi. Na začetku nisem vedel kaj naj pričakujem pa pride do "find cd" in v prvi minuti pa pol, do sem ustvariš neko vzdušje, pričakovanja. Nato sem mislil ok bodo neki hinti pa se bo nekaj dogajalo. Pa se ni, v ostalih 5min se še zaprejo vrata in naješ cd.

En predlog, za začetek, da se ne obremenjuješ z zgodbo, besedilom, itd. pa da bi dobil več izkušen s kamero in softwarom, ki ga uporabljaš bi lahko skopiral oz poustvaril prizor ali dva iz kakšnega low budget filma.
Potem pa idejo na papir, pa si malo izrišeš prizore in kaj bi se kje dogajalo in na koncu stvar izpelješ.
You can override the laws of thermodynamics with sufficient sudo access.

vostok_1 ::

Tehnične napake treba odpravit. Drugače pa filmu manjka substanca. Things going on.

MasterTade ::

Kaj je bla fora cd-ja? Sestav neko zgodbo pa si vzem cajt da bo zanimivo...Pa pr teh horror zadevah dej več efektov uporab predvsem zvočnih. Pa če boš še kdaj delal kej podobnega probaj najt res kakšen bolj strašljiv plac ker od tegale je še naša klet bolj strašna :))..Glede snemanja pa ti nemorem kej preveč svetovat ker se s tem ne ukvarjam.
Lp

Aja pa tekst če bo v angleščini, prosi koga ki ga poznaš in mu laufajo jeziki, da ti napiše

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Neuromancer (2021)

Oddelek: Sedem umetnosti
223836 (2970) Phantomeye
»

Horror igre (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
567460 (5531) Sssaga
»

Katero grozljivko mi priporočate? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
12924593 (12955) barocco
»

Grozljivke in znanstvene fantastike?!

Oddelek: Sedem umetnosti
303056 (2399) BigWhale
»

Ali G (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
594972 (3812) Ziga Dolhar

Več podobnih tem