» »

Beli napajalni kabel za PC

Beli napajalni kabel za PC

RejZoR ::

Torej, rabil bi 1,5m dolg napajalni kabel za PC, obvezno bele barve, šuko del mora bit kotni, tropolni vtikač za v PC pa mora bit obvezno raven. Na eBay sem že gledal, pa mi najde na miljone kablov s priključkom za US/UK, navadnih šuko pa ne. Nemški eBay je edini, ki bi bil poln teh kablov, ker pač uporabljajo isti standard, pa nekak ne vem pod kaj točno naj iščem v nemščini. Če kdo ve kako švabi rečejo tem kablom bi mi fajn pomagalo, če pa kdo da lahko direktni link pa še tolk boljše. Z DisplayPort kablom sem imel imel dost manj problemov, ker je naziv precej splošen in enak po vsem svetu...

Rabim pa oboje belo ker bo za monitor na steni in bi rad imel kable v beli barvi, da se ne vidijo tolk, ko grejo do monitorja. Zato mora bit obvezno čist bele barve in ne siv al pa bež...

Thx
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

MooM ::

Klemzz ::

Hvala, bom mal prebrskal kaj bi mi odgovarjal.

AnotherMe ::

Kable v nadometni kanal? Ni sicer to kar iščeš, je pa verjetno še lepša rešitev...

Niti ne, ker imam spodaj LED osvetlitev stene in bi kanal preveč metal senco. Črna kabla je nič, samo se pač ful vidita, ker sta črna. Beli DisplayPort kabel sem že dobil iz kitajske, zdej mi manjka samo še beli napajalni.

Excalibrus ::

Si pomislo, da bi kabel enostavno prefarbo?

mzakelj ::

Pa v steno naredu kanal pa potem prebarval celo sobo. Sicer mukotrpna rešitev ampak je pa se pa nič ne bi videlo :)

Zraven stene je pisalna miza, na steni pa monitor. Za tiste 20cm razdalje ne mislim razkopavat cele stene niti se mi ne splača dajat kanalov. Samo toliko, da črni kabli ne bodejo v oči med mizo in monitorjem.

Klemzz ::

Sm ti dau link, mam 2 bela kabla, prideš v KR in ti jih šenkam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vrednost kovancev?

Oddelek: Loža
133460 (1858) Shkorc
»

Razlita tekočina po tipkovnici prenosnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
51178 (1031) Seljak
»