Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti custom sleeved kable v Slo
Kje kupiti custom sleeved kable v Slo
Betelgeuse ::
torej kot pise v naslovu.
a dela to kdo pri nas?
google mi sam mece vn ameriske reci
nimam pa potrplenja da bi se sam lotu oblacit kable
torej iscem nekoga, ki prodaja sleeved kable, al pa koga ki to zna lepo narest za sprejemljive pare
glede na to da mam modular psu, ne bi vsi kabli pasali, bi blo treba al te k jih mam zdej sleevat al pa kupt podaljske
skor rajs bi podaljske, da mi nebi blo treba kablov posilat pa bi bil brez pcja tolk dni, kar je nemogoce :D
a dela to kdo pri nas?
google mi sam mece vn ameriske reci
nimam pa potrplenja da bi se sam lotu oblacit kable
torej iscem nekoga, ki prodaja sleeved kable, al pa koga ki to zna lepo narest za sprejemljive pare
glede na to da mam modular psu, ne bi vsi kabli pasali, bi blo treba al te k jih mam zdej sleevat al pa kupt podaljske
skor rajs bi podaljske, da mi nebi blo treba kablov posilat pa bi bil brez pcja tolk dni, kar je nemogoce :D
Betelgeuse ::
kar sm dubu na mlacom majo sam crno-rdece in crno-zlate
rabil bi vsaj crno-rumene al pa cele rumene
jim bom poslu mail ce se da kej zrihtat
rabil bi vsaj crno-rumene al pa cele rumene
jim bom poslu mail ce se da kej zrihtat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Betelgeuse ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3 fazna vezavaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13580 (2540) | int47 |
» | Katera barva žice je ozemljitevOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 47028 (38765) | St235 |
» | trifazni elektromotor -vezava na podaljšekOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 23083 (22559) | Vikking |
» | Pomagajte ! Trese ku hudič. [kabelska] (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9521 (8290) | Pyr0Beast |
» | štukanje kabla od razdelilcaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1941 (1808) | Pyr0Beast |