Forum » Hlajenje in modifikacije » modifikacija tipkovnice
modifikacija tipkovnice
Jakka ::
Pa sm se tut jest spravu mal modificirat. Enkrat je treba začet.
Sm kupu novo tipkovnico pa nism vedu kaj bi počel z staro. Pa sem se odločil mal ustvarjat.
In tu je rezultat ---> klik <---
Kak komentar?
Sm kupu novo tipkovnico pa nism vedu kaj bi počel z staro. Pa sem se odločil mal ustvarjat.
In tu je rezultat ---> klik <---
Kak komentar?
TribesMan ::
Wacko, wacko, wacko...
Sej je dobra ideja sam haloooo, kako grozno se pa tipka s tem, moje sožalje tvojim rokam.
LP
TribesMan
Sej je dobra ideja sam haloooo, kako grozno se pa tipka s tem, moje sožalje tvojim rokam.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Jakka ::
Bi mogu probat.
Tipka se prov kul, mal počasneje, ker trenutno znam samo z dvema prstoma.
Zakaj pa sožalje rokam? Mislš da tok boli? Čist isto kot da bi po navadni tipkovnici tipkal, ma še bolj nežno.
Tipka se prov kul, mal počasneje, ker trenutno znam samo z dvema prstoma.
Zakaj pa sožalje rokam? Mislš da tok boli? Čist isto kot da bi po navadni tipkovnici tipkal, ma še bolj nežno.
msmiha ::
Legenda. hudo nora modifikacija. Mogoče še bom jaz kako bukvo podr pa naredu kaj podobnega
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
totimato ::
meni je všeč - bi se pa lahko malo potrudil in si "tipke" sprintal in razrezal z olfa nožem. Čeprav les izgleda zelo lepo imam vtis, da je na tipke nekdo kihnil...
MadMax ::
Lepo, da se da še komu kaj predelovat.
Toda glede funkcionalnosti:
še za tipkanje z enim prstom je katastrofa... Kot Sinclair ZX-81...
Še pomnite, tovariši?
Toda glede funkcionalnosti:
še za tipkanje z enim prstom je katastrofa... Kot Sinclair ZX-81...
Še pomnite, tovariši?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
DJouža ::
hej jst bi pa že narjeno miško poštrihu in bi ji kj v črno belem stilu anredu. Naprimer kkšno lobanjo al pa kkšn plamn z rdečo. ozadje pa s črno. no zbiram najbolše zamisli. Pa kkšn naslou mi napište da kj nouga vidm.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A kdo sploh hod v gore/hribe? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8112 (5113) | jcb |
» | grafična kartica (agp4x in agp8x)Oddelek: Kaj kupiti | 1156 (1098) | Maximus |
» | 1.5 V LED flashers...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1340 (1085) | T0RN4D0 |
» | št. noge?Oddelek: Loža | 2032 (1760) | Brane2 |
» | Navijanje P 75mhzOddelek: Navijanje | 1172 (993) | SkIDiver |