Forum » Zvok in slika » Logitech servis ? (z5400 zvočniki)
Logitech servis ? (z5400 zvočniki)
Machete ::
Živjo,
kdo je v Slo uradni serviser za Logitech zvočnike?
Gre bolj za oceno stoška popravila kot za servis.
Strela mi je skurila zvočnike. Mogoče se sliši neverjetno ampak vsi aparati so bili izven štroma. Vsekalo je v ruter na drugi strani hiše. Dobesedno je odprlo ohišje in je 'udar' potoval iz ruetja v PC iz PC prek HDMI na TV in iz TV po SUB in CEN aux kablu na zvočnike. TV in zvočniki se prižgejo vendar TV ne da slike, kot da ni kanalov, na zvočnikih pa gori samo displej na upravljalni enoti in se jih ne da ugasnit preko off gumba, zvok pa je katastrofalno brnenje.
Torej za oceno škode pri zavarovalnici me zanima koliko bi stalo popravilo oz. koliko stane ekvivalent tem zvočnikom.
Sicer so stari ampak meni so bili super. Gre za Z5400 serijo. Hvala.
kdo je v Slo uradni serviser za Logitech zvočnike?
Gre bolj za oceno stoška popravila kot za servis.
Strela mi je skurila zvočnike. Mogoče se sliši neverjetno ampak vsi aparati so bili izven štroma. Vsekalo je v ruter na drugi strani hiše. Dobesedno je odprlo ohišje in je 'udar' potoval iz ruetja v PC iz PC prek HDMI na TV in iz TV po SUB in CEN aux kablu na zvočnike. TV in zvočniki se prižgejo vendar TV ne da slike, kot da ni kanalov, na zvočnikih pa gori samo displej na upravljalni enoti in se jih ne da ugasnit preko off gumba, zvok pa je katastrofalno brnenje.
Torej za oceno škode pri zavarovalnici me zanima koliko bi stalo popravilo oz. koliko stane ekvivalent tem zvočnikom.
Sicer so stari ampak meni so bili super. Gre za Z5400 serijo. Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gramofon in vinylkeOddelek: Zvok in slika | 4676 (2052) | Machete |
» | Zvok iz TV na hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 4100 (2649) | billy |
» | Zvok TV-ja na domači kinoOddelek: Zvok in slika | 907 (787) | delfinus |
» | LCD LED TV z USBOddelek: Zvok in slika | 5419 (4962) | Ashrack |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3005 (2259) | shadeX |