Forum » Pomoč in nasveti » igrice ne delujejo
igrice ne delujejo
matopdp ::
sem matevz in imam velko tezavo.imam racunalnnnik na katermu igram igre iz leta 2010 in starejše.niso problem saj use delajo.ko pa zloudam neko novejšo npr crysis 3 al pa cod bo2 nnobena ne dela.prosim pomagajte mi.procesor je intel(r) core(tm)2 duo cpu,graficna kartica pa nvidia geforce 8600gt.zanimam me kaj moram narediti da mi bodo delovale tudi najnovejše igrice
gddr85 ::
kaj to pomeni ne dela?
za te špile ne vem, ampak če pdopirajo samo dx11 potem rabš dx11 gpu
za te špile ne vem, ampak če pdopirajo samo dx11 potem rabš dx11 gpu
hojnikb ::
jap, gpu bo treba menjat, ker te so DX11 only (tvoja je DX10)...
glede na komponente, bo treba komplet menjat..
glede na komponente, bo treba komplet menjat..
#brezpodpisa
gddr85 ::
jap.
Določi budget, preglej katere komponente so še uporabne in se vrni v to temo Nakup namiznega PC-ja
Določi budget, preglej katere komponente so še uporabne in se vrni v to temo Nakup namiznega PC-ja
#brezpodpisa
pa vprašaj prej za nasvet in ne kr eno sestavo nardit (ali še huje, kupit že narejeno iz bigbanga)..
#brezpodpisa
shadeX ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | CPU & Ram bottleneck v modernih igrah (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 34508 (32045) | bluefish |
» | ali imam dovolj močen napajalnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7611 (6968) | Janac |
» | Bo Crysis 2 omejen le na DirectX 9? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 24079 (22136) | korenje3 |
» | HP Pavilion dv7 3190em - beda??Oddelek: Strojna oprema | 3590 (3396) | _koki_ |