Forum » Hlajenje in modifikacije » Barvanje komponent
Barvanje komponent
matobeli ::
Je "dovoljeno" barvanje komponent, matična SSD, HD, grafična?
Hladilnih delov in konektorjev ne bi barval. Kaj pa ostalo?
Je dovolj navadna barva v spreju (nitro osnova) ali bo kaj pojedla?
Hladilnih delov in konektorjev ne bi barval. Kaj pa ostalo?
Je dovolj navadna barva v spreju (nitro osnova) ali bo kaj pojedla?
šajtrga ::
Kakršnekoli spremembe na izdelku (barvanje itd.) garancija ni veljavna
Uporabi plasti dip za matično ali pa folijo za grafično (prekrivanje plastike) SSD enako
Uporabi plasti dip za matično ali pa folijo za grafično (prekrivanje plastike) SSD enako
c3p0 ::
Lahko dosežeš tudi pregrevanje ostalih komponent. Pa kdo bo to potem kupil, če se kdaj odločiš prodat? Bedarija.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: matobeli ()
Mare3 ::
Kaj te briga kako zgleda disk oz. katerakoli druga komponenta važno da dela se ne pregreva in se ne sliši...
RejZoR ::
Pri diskih pazi, da ne zamašiš luknjic za "zračenje". Pa da ne zapacaš gibljivih delov. To pa je vglavnem to.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
matobeli ::
Kaj te briga kako zgleda disk oz. katerakoli druga komponenta važno da dela se ne pregreva in se ne sliši...
Kaj TEBE briga kako izgledajo moje komponente
Če jih želim pobarvati imam verjetno razlog, dober ali slab, moja stvar. Mogoče sem pa svobodni umetik in želim zložiti vse komponente v baročni okvir in na njih narisati kodrlajsastega zmaja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najvarčnejši brskalnik je Opera ali Edge, odvisno koga vprašateOddelek: Novice / Brskalniki | 17258 (14066) | MrNighthawk |
» | Problem z grafično karticoOddelek: Strojna oprema | 1324 (1130) | DSQUARED2 |
» | Grafična HD 7xxx ali R9? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8231 (6623) | hojnikb |
⊘ | Počasen laptop in poškodba na ohišju - uveljavljanje garancijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1448 (1110) | dzinks63 |
» | HP - primerjave (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23029 (21495) | Malajlo |