» »

Google Chrome težava

Google Chrome težava

Luxluce ::

Ko odprem fotografijo v G-mailu se mi le ta v Chromu odpre tako povečana, da ni možen ogled cele fotke. Tudi ko kliknem na lupo (-) je slika še vedno prevelika za ogled. Edina možnost je, da fotko shranim, potem pa z drugim programom odprem. V Safariju in Firefoxu se fotka odpre v pravi velikosti. Fotografija je velika 683x1024 in 185K. Ker veliko pošiljam fotografije se bojim, da prejemniki moje pošte sploh ne morejo pogledati fotk vkolikor imajo nameščen Chrome. Za pomoč, oz rešitev tega problema bom zelo hvaležen!

Zelnick ::

Probaj CTRL+0
I can remember a time before the Internet. But I don't like to.

Luxluce ::

Ravnokar našel rešitev na tujem forumu! CMD+0, sem na Macu. Vseeno , velika hvala za hitro rešitev!!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Luxluce ()

Zelnick ::

CMD=CTRL btw.
I can remember a time before the Internet. But I don't like to.

Luxluce ::

Že, že, samo na moji tipkovnici je levo od CMD tudi CTRL! Sicer je pa ta tipkovnica precej z....a, jaz sem komaj prešaltal iz PCja, pa imam kar nekaj težav!

Zelnick ::

Drugače pa to "težavo" pri Chromu opaziš pri address baru, ki ima povečevalno steklo zraven.

Lahko pa kontroliraš tudi z CMD/CTRL in miškin kolešćek.
I can remember a time before the Internet. But I don't like to.

Luxluce ::

Hvala tudi za to pojasnilo!
Lp

minkye ::

Se opravičujem, ampak bom izkoristil tole temo ...

Pred kratkim sem si downloadal program unlocker, kateri mi je pri inštalaciji ''vrinil'' delta search in neke delta addone itn.. Skratka, zbrisal sem vse toolbare od delte iz računalnika, odstranil sem vse razširitve v chrome-u, preimenoval home page in zamenjal ponudnika iskanja v url bar-u nazaj na google. Ampak, ko odprem nov zavihek mi prične takoj vsiljevati delta search! Pregledal sem vse nastavitve, če se da to spremeniti, vendar nisem našel nič. Dal sem si razširitev replace new tab page, katera pa mi omogoča samo to, da vpišem url katero stran bi rad odprl. Jaz bi si rad nastavil nazaj na chromov homepage, kjer so nameščene aplikacije in to. Kakšen nasvet?

weasel ::

Tudi jaz izkoriščam to temo za en drug problem. Opazil sem, da mi samo v Chrome-u ne prikazuje pravilno youtube strani (Če kaj pomaga: 15.6", 1366x768). Padding okoli search bar-a je občutno prevelik in posledica je, da mi zakrije prvih par zadetkov pri predlogih. Objavljam PrtScr za lažjo predstavo in prosim za kak nasvet.

Greg91 ::

Jaz imam enak problem. V vseh ostalih brskalnikih prikazuje pravilno. Verzija brskalnika: Version 29.0.1547.57

DeeJay ::

Probita osvežit z CTRL + F5 ene 2x zapored. Lahko, da se vama niso osvežile zadnje css ail javascript posodobitve na youtube strani.

Greg91 ::

Refresh ne pomaga, vsaj meni ni. Zbrisal sem kompleten cache, prikaz je bil še vedno nepravilen. Problem sem rešil z vpisom v youtube preko incognito mode-a v Chromu. Nato sem zaprl incognito window, se vpisal v youtube in dropdown se sedaj pravilno prikazuje.

weasel ::

Če se vpišem z enim drugim računom, tega problema ni. Ampak, ker uporabljam ta račun s katerim je problem, bi rešitev težave prav prišla. :8) Sploh ne vem, kako je možno, da v istem brskalniku v dveh primerih različno dela.

StarMafijec ::

Če še jaz uporabim to temo - zanima me, kako v Chrome disablam stalno spreminjanje velikosti strani. Ja, spreminjajo se mi, ker pomotoma med tipkanjem (ravno zdaj se je spet zgodilo) položim roki na tisto povaljano oz. sploščeno miško pred tipkovnico prenosnika in se mi vse v brskalniku poveča ali zmanjša.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 470 71 72 73 )

Oddelek: Slo-Tech
3649489043 (3090) mtosev
»

Izšel Chrome 15 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
5514847 (11452) CyberPunk
»

Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
17442785 (37104) PrimozR
»

Izšel Chrome 5.0

Oddelek: Novice / Brskalniki
4311246 (8675) jRk0
»

Izšla Opera 10 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
11915249 (9839) clix

Več podobnih tem