Forum » Pomoč in nasveti » Matična plošča
Matična plošča
Dito ::
Zdravo.
Imam eno vprašanje,sem novinec glede računalniške stvari,in me zanima če je to normalno da računalnik pustim čisto primiro in da mi skačejo cpu vati od 0.887V do 1.419V.
Zanima me zarad tega ker mi temparetura skače od 47C do 72C. Imam vodno hlajenje ( Cooler Master 120 V )
Uporabil sem CPU hwmonitor.
Hvala za nasvete.
Imam eno vprašanje,sem novinec glede računalniške stvari,in me zanima če je to normalno da računalnik pustim čisto primiro in da mi skačejo cpu vati od 0.887V do 1.419V.
Zanima me zarad tega ker mi temparetura skače od 47C do 72C. Imam vodno hlajenje ( Cooler Master 120 V )
Uporabil sem CPU hwmonitor.
Hvala za nasvete.
hojnikb ::
cpu vati od 0.887V do 1.419V.
Volti, ne wati. In ja, to je normalno (vsaj za amd sistem).
#brezpodpisa
gddr85 ::
temp. ti v idle ne more skakat za 20+ stopinj, drugač pa če kej cpu vmes dela lahko volti in mhz skačejo
Dito ::
nikdar nisem bil tak pozorni glede tega,sam mislim da take razlike nemorjo bit,zato mislim da je nekaj z matično ploščo narobe al z procesorjem !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregrevanje laptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 4740 (3509) | solatko |
» | od Ljubljane do FrankfurtaOddelek: Loža | 3438 (2680) | blindb |
» | Težave s hitrostjo prenosa - WD Elements 500 GbOddelek: Strojna oprema | 1296 (981) | einstein :P |
» | MyBook STUDIO pod UbuntuOddelek: Operacijski sistemi | 1121 (1025) | Zero0ne |
» | Občasno nedelovanje Slo-Techa iz SiOL-ovega omrežja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6728 (6728) | MrStein |