Forum » Pomoč in nasveti » Preklapljanje med slušalkami in zvočniki
Preklapljanje med slušalkami in zvočniki
noob96 ::
Imam en problem. Na računalnik imam zadaj prikljopljen hišni kino z 3,5mm jackom, v sprednji port pa vštekam slušaalke kadar jih uporabljam. ampak računalnik je pod mizo in dokaj nedostopen, tako da moram vedno plaziti pod mizo če želim preklopiti med slušaklami in hišnim kinom. Kako rešiti tako težavo. bi lahko mel oboje vštekano in softwersko preklapljal, ali obstaja kakšen swich al kak mate t to drugi rešeno?
Thunder wave ::
Sprednji port za slušalke si nastavi za privzetega in ko ne bo vanj nič vštekano (torej, ko boš imel slušalke izključene), bi ti moralo avtomatsko preklopiti na hišni kino.
noob96 ::
ja saj tako mi že sedaj deluje. ampak jaz ne bi vedno vklapjal slušalk v sprednji port ker je malo nedostopen
6151 ::
Jaz imam nek plantronics switch doma, tole pa ga ne potrebujem ker imam USB slušalke sedaj. Če te zanima ZS
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB
vorantz ::
BorutK-73 ::
Jaz imam kar oboje vklopljeno, front panel sem vzel iz starega ohišja in ga dal v ohišje da je skrit. Ni treba nič prestavljat, dela ko rabim.
Seljak ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo točeOddelek: Na cesti | 4913 (4358) | Unknown_001 |
» | Nadometna vtičnicaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3038 (2512) | Invictus |
» | Podaljšanje kabla za nizkotonec hišnega kinaOddelek: Zvok in slika | 1004 (932) | ...:TOMI:... |
» | Katero bluetoth slusalko?Oddelek: Kaj kupiti | 1218 (998) | Rahuk |
» | Katere "koncertne" zvočnike?Oddelek: Kaj kupiti | 1680 (1374) | einstein :P |