Forum » Navijanje » Kaj priporočate? Ker jumper?
Kaj priporočate? Ker jumper?
_Marko_ ::
Imam plato Matsonic (MS7127C) Socket 370 VIA Apollo Pro 133. Emm k sem gledu v navodila sem videl dva jumperja za navijanje - JP6 in JP7.
Zanima me razlika... Torej JP6 --> Force 66Mhz FBS to run at 100Mhz in JP7 --> Force 100Mhz FBS to run at 133Mhz FBS
Ker jumper se mi bolj splača premaknit? Procesor je P III 700Mhz . Ali bom rabil dodatno hlajenje? Imam hladilno ploščico in ta mal ventilator...
LP, newbie.
Zanima me razlika... Torej JP6 --> Force 66Mhz FBS to run at 100Mhz in JP7 --> Force 100Mhz FBS to run at 133Mhz FBS
Ker jumper se mi bolj splača premaknit? Procesor je P III 700Mhz . Ali bom rabil dodatno hlajenje? Imam hladilno ploščico in ta mal ventilator...
LP, newbie.
boštjan ::
Force 66Mhz FBS to run at 100Mhz in JP7 --> Force 100Mhz FBS to run at 133Mhz FBS
FSB in ne FBS,ker prav je Front Side Bus.
Men se zdi da 7+ (AMD socket A 2600P+/ Intel 478 do 3GHz) nebi pasu na moj socket...
Kaj pa 7-ka? Socket 370...
Kaj pa 7-ka? Socket 370...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: _Marko_ ()
Kaj pa glede hrupa? Kolk pribljižno bi ga lahko navil s JP7? Kaj pa če premaknem oba jumperja?
na najnižjih obratih je ta volcano 7+ znosen.ne seri ga z jumperi.naredi kot ti je blo rečeno
da se ti plata ne zbudi,pol pa samo BIOS na plati resetiraš z jumperom.Poglej v knjigici kateri jumper je to
potem ko ga resetiraš (BIOS) ma privzete nastavitve in ni treba nč potem vnašat podatke...?
tiste prvotne nastavitve ma ,ko si plato kupo.zdaj če maš atlona XP z 133FSB,bo po resetiranju mel 100FSB in boš moral to popravit
hehe, nimam. to je moja kripa™ OK tnx bom to ščaru skupaj in se potem javim TNX.
LP, Mare-CARe.
LP, Mare-CARe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus P5K in E6750 (OC)?????????Oddelek: Navijanje | 1201 (919) | Galaxy |
» | Zakaj menjava proca ne uspeOddelek: Pomoč in nasveti | 888 (742) | beni |
» | Navijanje pentiuma 3Oddelek: Navijanje | 2911 (2367) | @ljash |
» | Kateri procesor?Oddelek: Strojna oprema | 823 (745) | asPeteR |
» | Cel 600 na BH6 preko slotketa HELP !!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1250 (1056) | Jeri |