Forum » Pomoč in nasveti » Vroči snemalnik in HDD
Vroči snemalnik in HDD
posavc ::
Zdravo
Imam nov snemalnik video nadzora. Ne vem zakaj ampak se mi zelo greje, samo vezije se greje na 35/38 stopinj, kar mi ni logično. Notri imam 500GB disk in mi je logično da se le ta greje. Ne gre mi pa v glavo zakaj še vezije.
V notranjosti ni ventilatorja, napajalnik je pa od zunaj. Zrak prihaja iz vseh strani, razen zgoraj. Ko pa deluje se pa toliko segreje, da ga ne moreš držati več kot minuto dve od zunaj, na 38 stopinj kot sem izmiril.
Naj vgradnim ventilator notri?
Imam nov snemalnik video nadzora. Ne vem zakaj ampak se mi zelo greje, samo vezije se greje na 35/38 stopinj, kar mi ni logično. Notri imam 500GB disk in mi je logično da se le ta greje. Ne gre mi pa v glavo zakaj še vezije.
V notranjosti ni ventilatorja, napajalnik je pa od zunaj. Zrak prihaja iz vseh strani, razen zgoraj. Ko pa deluje se pa toliko segreje, da ga ne moreš držati več kot minuto dve od zunaj, na 38 stopinj kot sem izmiril.
Naj vgradnim ventilator notri?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Klimatska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 11496 (9240) | bambam20 |
» | SATA II WD2500KS 16MBOddelek: Strojna oprema | 1549 (1117) | jest10 |
» | Overclocking P4 2,6GHz FSB 533MHzOddelek: Navijanje | 1117 (833) | tiborrr |
» | Moje vodno hlajenje -- previewOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1919 (933) | Sergio |
» | Temperatura Athlona XP 1800+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1743 (1391) | tiborrr |