Forum » Izdelava spletišč » Preusmeritev domene
Preusmeritev domene
genius960 ::
Zdravo,
kupljeno imam domeno pri neo-serv, gostovanje pa imam pri drugem ponudniku.
pri neo-serv sem nastavil primarni in sekundarni dns strežnik od ponudnika gostovanja.
ali moram in kje nastaviti še kaj da me bo ob vpisu www.mojadomena.si preusmerilo na www.mojegostovanje.ponudnik.si ?
hvala
kupljeno imam domeno pri neo-serv, gostovanje pa imam pri drugem ponudniku.
pri neo-serv sem nastavil primarni in sekundarni dns strežnik od ponudnika gostovanja.
ali moram in kje nastaviti še kaj da me bo ob vpisu www.mojadomena.si preusmerilo na www.mojegostovanje.ponudnik.si ?
hvala
Gandalfar ::
ja, pri tvojemu ponudniku gostovanja mora biti domena vpisana v njihov nameserver in spletni streznik. Najboljse, da se kar direktno na njih obrnes.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gostovanje spletne strani - kateri ponudnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 25040 (1153) | Lonsarg |
» | E-pošta in drugo gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 3656 (3235) | Jerry000 |
» | Spletno gostovanje (E-streznik)Oddelek: Izdelava spletišč | 3991 (2941) | neoserv |
» | Kateri web hosting za blog?Oddelek: Izdelava spletišč | 2116 (1595) | garg |
» | Spletno gostovanjeOddelek: Omrežja in internet | 7028 (6134) | techfreak :) |