Forum » Strojna oprema » Digitalni fotoaparat ne dela. A mi kdo pomaga ali priporoca servis?
Digitalni fotoaparat ne dela. A mi kdo pomaga ali priporoca servis?
BoGo ::
Pozdravljeni!
Pred nedavnim mi je moj digitalni fotoaparat padel na tla (po krivni mojega brata - ne bi razlagal detajle). Kljub temu, da je bil v etuiju, mi sedaj ne dela.
Ja, fotoaparat je Trust Photocam LCD 2300.
Najprej mi ni delal mali LCD, ki izpisuje status (flash, stevilo posnetkov,...), ko sem pa tega zmigal nekako na mesto, pa sem ugotovil, da mi ne odcitava flash kartice. Zraven tega mi ne delajo navigacijske tipke (gor, dol).
Sedaj pa na stvar: A bi mi kdo znal mogoce to popraviti, ali pa vsaj priporocati kaksen servis? Zadeva je nujna, ker fotoaparat potrebujem 25.4. in naprej.
Moderatorji, se opravicujem, ce dupliciram teme (sem na hitro uporabil iskalnik, a neuspesno). Ce tema ni primerna za strojno opremo, mi jo prosim prosim premaknite.
Hvala
Pred nedavnim mi je moj digitalni fotoaparat padel na tla (po krivni mojega brata - ne bi razlagal detajle). Kljub temu, da je bil v etuiju, mi sedaj ne dela.
Ja, fotoaparat je Trust Photocam LCD 2300.
Najprej mi ni delal mali LCD, ki izpisuje status (flash, stevilo posnetkov,...), ko sem pa tega zmigal nekako na mesto, pa sem ugotovil, da mi ne odcitava flash kartice. Zraven tega mi ne delajo navigacijske tipke (gor, dol).
Sedaj pa na stvar: A bi mi kdo znal mogoce to popraviti, ali pa vsaj priporocati kaksen servis? Zadeva je nujna, ker fotoaparat potrebujem 25.4. in naprej.
Moderatorji, se opravicujem, ce dupliciram teme (sem na hitro uporabil iskalnik, a neuspesno). Ce tema ni primerna za strojno opremo, mi jo prosim prosim premaknite.
Hvala
There are 10 kinds of people in this world:
Those who understand binary and those who don't.
Phoebus ::
Pdpri. Ce je kej zlomlen si ga naf... ker te bojo obrali da ti ne bo jasni, ce ni nc zlomlen pa dej vse na svoje mesto pa prever kontakte.
MadMax ::
Povprašaj pri uvozniku (Medis d.o.o., Brnčičeva LJ).
Imajo lasten servis.
Imajo lasten servis.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
BoGo ::
Hvala za nasvet. Sem sel na Medis danes (sreda) in so mi povedali, da tega ne servisirajo, da ga smo menjujejo. Po mojem se je premaknil kaki kontakt znotraj. Samo ne bom dregal, ker potem mogoce se uveljavim garancijo. Problem je ze itak pri tem, da sem ga dobil rabljenega.
There are 10 kinds of people in this world:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung s posodobitvijo onesposobil nove televizorje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 20582 (15428) | Truga |
» | A je kdo slišal [za podjetje Medis d.o.o. ]?Oddelek: Loža | 10099 (6565) | moj_nick |
» | Canon PowerShot A70 naredi vijolično slikoOddelek: Pomoč in nasveti | 3299 (1837) | lopov |
» | Zlomlen nos?Oddelek: Loža | 9958 (8109) | d0rK |
» | digitalna kamera jvcOddelek: Zvok in slika | 1098 (1047) | Caligula |