Forum » Strojna oprema » Koliko točk v SiSoftware Sandri dosežete ...
Koliko točk v SiSoftware Sandri dosežete ...
SaS ::
Koliko točk v SiSoftware Sandri dosežete ko tastirate rame, jaz sem moje PC 2100 zamenjal za PC 3200 in mi pokaže isto točk kot prej (1937 in 1812)!!
Če pa pogledam primerjalno tabelo bi mogel doseči 2890 in 2705 točk!!
Je to pri vseh tako ali mam slabe rame!!
Moja plata je GA7VXP (KT400) in Athlon XP 1500+, rama pa imam 256MB firma je A-data!!
Če pa pogledam primerjalno tabelo bi mogel doseči 2890 in 2705 točk!!
Je to pri vseh tako ali mam slabe rame!!
Moja plata je GA7VXP (KT400) in Athlon XP 1500+, rama pa imam 256MB firma je A-data!!
........SYSTEM ERROR
......F*** THE SYSTEM
Rame mam nastavljene na 200 DDR 3200! Tak kot tudi rami so! CPU pa je nastavljen na 133 FSB-ja ! Mislim da je to vse OK nastavljeno!
Tajmingi pa so standardni! Če nastavim CL na 2 moram resetirati BIOS!
Imaš kake predloge!
Tajmingi pa so standardni! Če nastavim CL na 2 moram resetirati BIOS!
Imaš kake predloge!
........SYSTEM ERROR
......F*** THE SYSTEM
Mislm da je rezultat čist ql sandra testira prenos med cpu NB in rami. Sam teb ozko grlo pouzroča fsb ki je pr teb 266 rami so pa na 400 tko da bi mogu CPU odklent da bi lahko FSB zvišu in multiplayer znižu...pol bi se ti pretok poveču na NB in CPU
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Hvala za pomoč, zelo si mi pomagal!!
Isto so mi rekli na servisu in res je tako, boljše rezultate dobim, ko dam rame na isto kot je CPU (sinhrono delovanje)!
Vseeno pa je hitrost večja ko mam nastavleno na 400!
Moja plata podpira CPU z 333 FSB in ko bom kupil nov CPU, ki bo na 333 se bo hitrost - rezultat povečal!
Isto so mi rekli na servisu in res je tako, boljše rezultate dobim, ko dam rame na isto kot je CPU (sinhrono delovanje)!
Vseeno pa je hitrost večja ko mam nastavleno na 400!
Moja plata podpira CPU z 333 FSB in ko bom kupil nov CPU, ki bo na 333 se bo hitrost - rezultat povečal!
........SYSTEM ERROR
......F*** THE SYSTEM
........SYSTEM ERROR
......F*** THE SYSTEM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | E8400 se ustavi pri 3,6GHz ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5474 (3931) | TOP |
» | Navijanje Athlona XP 2500+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5656 (4219) | Pyr0Beast |
» | Sempron 2200+ @1.8Ghz (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6582 (4781) | Veron |
» | AMD 3700+ pomoč navitiOddelek: Navijanje | 2445 (1713) | m0LN4r |
» | Malo pomoči pri navijanuOddelek: Navijanje | 2264 (1656) | gofra |