Forum » Pomoč in nasveti » DVD RW prepoznava
DVD RW prepoznava
Gutjerez ::
Pozdravljeni
Sestrična mi je prinesla prenosni računalnik HP ProoBook 4720s ker ji windowsi delajo zelo počas.
Sedaj seveda potrebno na novo naložit to zadevo. Kjer pa nastane problem. v biosu ne zazna dvd roma. tako da ne more bootat. ko pridem v windows sicer najde Pogon DVD RW
ampak ko vstavim kak cd ali dvd se ne zgodi nič. zgleda je je pokvarjen?
Sestrična mi je prinesla prenosni računalnik HP ProoBook 4720s ker ji windowsi delajo zelo počas.
Sedaj seveda potrebno na novo naložit to zadevo. Kjer pa nastane problem. v biosu ne zazna dvd roma. tako da ne more bootat. ko pridem v windows sicer najde Pogon DVD RW
ampak ko vstavim kak cd ali dvd se ne zgodi nič. zgleda je je pokvarjen?
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech
shinko ::
Pokvarjen, ali izmaknjen kabel. Windows naloži iz usb ključa, namesto iz DVD-ja. Obstajajo pa tudi zunanji DVD pekači ki jih povežeš preko usb.
LP
LP
Gutjerez ::
v biosu mi ponuja možnost prek dvd-ja. ko potrdim pa naleti na problem.
v windowsu mi prikaže ikono dvdja. če kliknem gor in dam izvrži ga da ven. ko vsatvim not cd ali dvd pa 3x utripne lučka in niti ne zavrti .
sedaj bom upoštevo vajni predlog z usb klučem.
v windowsu mi prikaže ikono dvdja. če kliknem gor in dam izvrži ga da ven. ko vsatvim not cd ali dvd pa 3x utripne lučka in niti ne zavrti .
sedaj bom upoštevo vajni predlog z usb klučem.
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Malo za duso malo za res :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2446 (1196) | T-Mac |
» | Windows clean install (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7798 (6642) | BorutK-73 |
» | težave pri nameščanju windows 10 na ASUS-a (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12309 (10836) | solatko |
» | HP 4720s - Ne zazna novega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3360 (2823) | N0t0ri0us |
» | Windows xp kako in s cem ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2069 (1618) | solatko |