Forum » Loža » Converse Allstar
Converse Allstar
Robi_slo ::
Živjo,
podlegel modi in kupil bele converske allstar model chuck taylor (nizke) ... ko sem jih doma sprobaval in malo nosil, sem ugotovil, da mi "pokajo" oz. oddajajo tak glas, ko se iz prepognjenega stanja vrnejo v ravno :) - je rahlo moteče, kot bi hodil v "petkah" :)
je imel oz. ima še kdo take izkušnje in kako se tega rešit? nisem jih še nosil zunaj, tako da nevem ali jih menjati/vrniti ali ne?
hvala in lp
podlegel modi in kupil bele converske allstar model chuck taylor (nizke) ... ko sem jih doma sprobaval in malo nosil, sem ugotovil, da mi "pokajo" oz. oddajajo tak glas, ko se iz prepognjenega stanja vrnejo v ravno :) - je rahlo moteče, kot bi hodil v "petkah" :)
je imel oz. ima še kdo take izkušnje in kako se tega rešit? nisem jih še nosil zunaj, tako da nevem ali jih menjati/vrniti ali ne?
hvala in lp
Alencica ::
Ja, saj zdaj so vsi modeli nekje z Azije ... Pojdi nazaj in probaj se en par, ce te moti. Mogoce malo primerjaj podlat, pa vzami mehkejsega/bolj gibljivega.
Robi_slo ::
sicer bolj ciljam na tisto kapico spredaj pri prstih... - nevem ali je samo trenutno trda in zaradi tega proizvaja zvok ali se bo kasneje kaj z nošnjo kaj zmehčala...
ja, tudi originali niso več to kar so bili včasih :S
ja, tudi originali niso več to kar so bili včasih :S
Yohan del Sud ::
Moji zatahmašni šuhi. Kupljen pri istem ponudniku samo starejši standarden model (v akciji za 30eur ene tri leta nazaj). Prej sem imel rumene 8 let orenk rabe. Nisem opazil, da bi na začetku kaj pokali, je pa res, da se čez čas redne nošnje podplat nekoliko zmehča. Ampak ti bo prej vse drugo odpovedalo (platno, še prej pa šnere in obroba). Ja tisti made in vietnam. Za nove modele pa ne vem. Lahko da so res kaj sf... em... zaj... naredili narobe.
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali ExpressOddelek: Loža | 5362 (489) | Ganon |
» | Moški sandaliOddelek: Loža | 4697 (3423) | pierch |
» | Converse All Star...ste zapriseženi legendi? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22445 (14415) | Siddh |
» | Obutev za na golo nogo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21065 (18677) | negot |
» | allstarkeOddelek: Loža | 2773 (2017) | zdravc1974 |