Forum » Strojna oprema » Problemi z DVD enoto
Problemi z DVD enoto
BlackHole ::
Takole je. Kolega je pred kratkim kupil DVD enoto (tisto, ki je bila v 1. akciji z Jokerjem)
Vem, da so se številni pritoževali ampak vseeno. No, ta DVD enota je brala CD-je kar normalno
kolko mi je povedal, če pa je vstavil DVD, pa se je pojavil plvai ekran in da je prišlo do izjemne napake in bla bla. Predlagal sem mu naj nese enoto nazaj in vzame drugo (Toshibo ali Pioneerja). Na firmi so ugotovili, da je res bilo nekaj narobe z enoto, domov je prinesel novo, ta je bila NEC (ne vem zakaj ni vzel T ali P). Vendar je pri tej enoti enako, CD-je bere pri DVD-jih pa je enako kot pri prejšnji enoti. Zanima me ali je možno, da bi bilo kaj narobe na plošči ali s kablom. Ima WIN98 in DVd priklopjen na Primary master (dma vklopljen). In ja uganili ste, DVd je kupil pri Jerovšku.
Vem, da so se številni pritoževali ampak vseeno. No, ta DVD enota je brala CD-je kar normalno
kolko mi je povedal, če pa je vstavil DVD, pa se je pojavil plvai ekran in da je prišlo do izjemne napake in bla bla. Predlagal sem mu naj nese enoto nazaj in vzame drugo (Toshibo ali Pioneerja). Na firmi so ugotovili, da je res bilo nekaj narobe z enoto, domov je prinesel novo, ta je bila NEC (ne vem zakaj ni vzel T ali P). Vendar je pri tej enoti enako, CD-je bere pri DVD-jih pa je enako kot pri prejšnji enoti. Zanima me ali je možno, da bi bilo kaj narobe na plošči ali s kablom. Ima WIN98 in DVd priklopjen na Primary master (dma vklopljen). In ja uganili ste, DVd je kupil pri Jerovšku.
BlackHole ::
Ne, ne more biti res, ker še sploh nima nobenega inštaliranega (mogoče je pa to vzrok, je možno?). Probal sem vstaviti dvd DVD-ja od Jokerja in pri obeh se pojavi BLUE screen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z branjem cd-jevOddelek: Strojna oprema | 1981 (1560) | opeter |
» | Računalnik ne boota CDja, po BIOSih utripa le črticaOddelek: Operacijski sistemi | 987 (886) | Invictus |
» | Dvd Enota Izginila Iz Sistema!?!Oddelek: Strojna oprema | 1782 (1189) | Xserces |
» | NEC ND-4550A-ne snema dvd-jev!!Oddelek: Strojna oprema | 5468 (2450) | hudychk |
» | tezave zapeci DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 1942 (1742) | Korenchek |