Forum » Na cesti » kasko zavarovanje in poplava v vozilu
kasko zavarovanje in poplava v vozilu
programercek ::
Pozdravljeni,
zanima me če je že kdo imel izkušnje z močnim nalivom in mu je voda zalila računalnik v vozilu, če zavarovalnica upošteva, če je kasko zavarovan?
Lp
zanima me če je že kdo imel izkušnje z močnim nalivom in mu je voda zalila računalnik v vozilu, če zavarovalnica upošteva, če je kasko zavarovan?
Lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
solatko ::
Poglej zavarovalno polico ali kliči na zavarovalnico. Se mi zdi, da to ni vključeno v zavarovanje, razen če imaš full kasko. Raje kot tu, vprašaj na firmo.
Delo krepa človeka
programercek ::
Saj sem pa še sami ne vedo. Pomojem bi le če bi imel vse možne kombinacije in v osnovno to ne spada.
Invictus ::
Če ni bil računalnik posebej zavarovan v avtu, potem ne boš dobil nič.
Namreč obstaja zavarovanje za ljudi, ki so veliko v avtu in vozijo drago opremo s sabo. Le to da se zavarovati da ti povrnejo škodo le te ob prometni nesreči.
Namreč obstaja zavarovanje za ljudi, ki so veliko v avtu in vozijo drago opremo s sabo. Le to da se zavarovati da ti povrnejo škodo le te ob prometni nesreči.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
shadeX ::
Tukaj se poraja vprašanje kaj OP misli.
- Računalnik kot npr prenosni računalnik na zadnjem sedežu
- Računalnik potreben za delovanje avtomobila
- Računalnik kot npr prenosni računalnik na zadnjem sedežu
- Računalnik potreben za delovanje avtomobila
solatko ::
OP bi bil lahko bolj jasen. Če gre za vdor vode v vozilo, gre za tovarniško napako in bi moral škodo kriti proizvajalec (načeloma naj voda nebi vdirala v vozilo), če pa je OP pozabil zapreti kakšno okno ali streho pri kabriu, pa mu zavarovalnica tega ne bo pokrila.
Če pa gre za računalnik, ki je vgrajen v vozilu in je posledica vdora vode, slaba montaža vetrobranskega stekla, pa je odgovornost na proizvajalcu vozila, v primeru menjave šipe, pa obrtnik, ki je to menjal.
Seveda gre potem za civilno tožbo, v kar je vključen tudi izvedenec.......
Če pa gre za računalnik, ki je vgrajen v vozilu in je posledica vdora vode, slaba montaža vetrobranskega stekla, pa je odgovornost na proizvajalcu vozila, v primeru menjave šipe, pa obrtnik, ki je to menjal.
Seveda gre potem za civilno tožbo, v kar je vključen tudi izvedenec.......
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavarovanje mladega voznikaOddelek: Loža | 8706 (7641) | DamijanD |
» | Carglass in "original" stekloOddelek: Na cesti | 9668 (8118) | bastadu |
» | Zavarovanje proti kraji predmetov iz vozilaOddelek: Na cesti | 3831 (3345) | St235 |
» | Očetova prometna nesreča (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15681 (13110) | St235 |