Forum » Pomoč in nasveti » Pomoc / alternativa CloneCDju??? lepo prosim
Pomoc / alternativa CloneCDju??? lepo prosim
rejnmen ::
Soocam se s hecnim problemom... Zmeraj! kadar zazenem CloneCD (stestiral sem ze tri razlicne verzije) se mi enostavno odpre tisto log okno in mi racunalnik zmrzne pri vrstici:
--> [b]searching atapi/scsi drive...[/b]
pomaga le hard reset!!! aha... uporabljam pa WinXP kar je se posebej cudno... pecem pa z Mitsumi 8402 (ful stara zadeva ampak nima veze)... prej se mi to v Win98 ni zgodilo nikoli!!!
sam sem poskusal resiti problem:
--> z instalacijo treh razlicnih verzij CloneCDja
--> s spremembo firmwara
--> enablanjem / disablanjem DMA
ampak pomaga samo ce enostavno onemogocim celoten drive - pekac... (programsko... fizicno sta pogona drugace na vsak svojem IDE kablu)
v tem primeru pac zazene CloneCD ki pravi da pac ne najde pogona... ampak v tem primeru vsaj lahko zapecem image (z DVD pogonom)...
Nero Burning Rom in vso ostalo programje dela brez problemov z obema pogonoma... kot sem ze omenil pred istalacijo WinXPjev nisem imel nikakrsnih problemov...
v primeru da ne najdemo problema bi vas vprasal se naslednje: kako v Nerotu zapeci image (narejen s CloneCD-jem)... da bo stvar funkcionirala? prvi poskus se mi je izfizil!!!
--> [b]data mode 1/2?[/b]
--> [b]raw data[/b]
--> [b]block size? 2048/2352?[/b]
--> [b]image header?[/b]
--> [b]image trailer?[/b]
--> [b]scrambled?[/b]
--> [b]swapped?[/b]
oziroma kateri program bi bil najboljsa alternativa CloneCD-ju?
zelo zelo zelo lepo vas prosim za pomoc in se v naprej zahvaljujem!!!
--> [b]searching atapi/scsi drive...[/b]
pomaga le hard reset!!! aha... uporabljam pa WinXP kar je se posebej cudno... pecem pa z Mitsumi 8402 (ful stara zadeva ampak nima veze)... prej se mi to v Win98 ni zgodilo nikoli!!!
sam sem poskusal resiti problem:
--> z instalacijo treh razlicnih verzij CloneCDja
--> s spremembo firmwara
--> enablanjem / disablanjem DMA
ampak pomaga samo ce enostavno onemogocim celoten drive - pekac... (programsko... fizicno sta pogona drugace na vsak svojem IDE kablu)
v tem primeru pac zazene CloneCD ki pravi da pac ne najde pogona... ampak v tem primeru vsaj lahko zapecem image (z DVD pogonom)...
Nero Burning Rom in vso ostalo programje dela brez problemov z obema pogonoma... kot sem ze omenil pred istalacijo WinXPjev nisem imel nikakrsnih problemov...
v primeru da ne najdemo problema bi vas vprasal se naslednje: kako v Nerotu zapeci image (narejen s CloneCD-jem)... da bo stvar funkcionirala? prvi poskus se mi je izfizil!!!
--> [b]data mode 1/2?[/b]
--> [b]raw data[/b]
--> [b]block size? 2048/2352?[/b]
--> [b]image header?[/b]
--> [b]image trailer?[/b]
--> [b]scrambled?[/b]
--> [b]swapped?[/b]
oziroma kateri program bi bil najboljsa alternativa CloneCD-ju?
zelo zelo zelo lepo vas prosim za pomoc in se v naprej zahvaljujem!!!
Mr.B ::
Alkohol 120%
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
rejnmen ::
daemon tools ne pece kolko jaz vem... bom sprobal alcohol... no pac tist program:)
hvala obema
hvala obema
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NERO x lahko prikaže pravilno trenutno hitrost snemanja!Oddelek: Programska oprema | 1354 (1080) | pivmik |
» | anketa - program za snemanje cd-jevOddelek: Programska oprema | 2362 (2123) | c3R4R |
» | Kako odpreti tele neznane fajle?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1700 (1449) | gumby |
» | Šumenje "prepečenega" glasbenega CD-jaOddelek: Zvok in slika | 2009 (1742) | ssokec |
» | kako to nardim z "imageom"...Oddelek: Igre | 1321 (1160) | pivmik |