Forum » Izdelava spletišč » joomla recaptcha
joomla recaptcha
r00k ::
zdravo,
delam preprosto formo za pošiljanje emailov v Joomli in sem naletel na težavo in sicer, da ne znam centrirati recaptcha boxa, da bi bil v skladu z ostalim delom forme.
Probal sem z raznimi cssji, ampak mislim, da je problem, ker ta recaptcha ima glavni css kar na svoji strani-articlu, ta pa je shranjen v bazi kolkor vem ?
Ima kdo kako idejo kako poravnat ?
edit:uporabljam pa JMod contact in njihovo vgrajeno recaptcho
lp
delam preprosto formo za pošiljanje emailov v Joomli in sem naletel na težavo in sicer, da ne znam centrirati recaptcha boxa, da bi bil v skladu z ostalim delom forme.
Probal sem z raznimi cssji, ampak mislim, da je problem, ker ta recaptcha ima glavni css kar na svoji strani-articlu, ta pa je shranjen v bazi kolkor vem ?
Ima kdo kako idejo kako poravnat ?
edit:uporabljam pa JMod contact in njihovo vgrajeno recaptcho
lp
- spremenilo: r00k ()
Netrunner ::
Z svojimi custom CSSji lahko vse overridaš .. tako da kar veselo se malo bolj poglobi v CSSje.
SurfMan ::
Priporočam ti, da zamenjaš JMod s kakim drugim. Ta ti namreč dodaja skrite backlinke.
Brez linka pa ti teško pomagam.
Brez linka pa ti teško pomagam.
r00k ::
Kaj je backlink ? JMod se mi dopade, ker je preprost in ponuja vse kar rabim.. Recaptcho sem pa zamenjal z njihovim poljem, kjer moras vpisati odgovor na podano vprasanje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov CAPTCHA: Nisem robotOddelek: Novice / Omrežja / internet | 12656 (8627) | Ganon |
» | [PHP] Uporaba ReCaptchaOddelek: Programiranje | 2521 (2176) | Blisk |
» | Napad s slovarjem na TwitterOddelek: Novice / Varnost | 5580 (3817) | Jst |
» | Kontaktni obrazec in spamOddelek: Izdelava spletišč | 1827 (1566) | mte |
» | email spamOddelek: Izdelava spletišč | 1275 (1275) | Tody |