Forum » Izdelava spletišč » Oglaševanje na spletni strani
Oglaševanje na spletni strani
i33a ::
Pozdravljeni, pred dnevi sem izdelal neko spletno stran(na temo šole oz. mature). V nekaj dneh je doživela kar nekaj obiska(cca. 400-500 okiskovalcev dnevno in še več kot dvakrat toliko ogledov strani).
Ker je tema zelo časovno omejena, bi rad izkoristil ta promet, dokler je še. Zanima me kje in kako bi z najmanj komplikacij prišel do nekega ponudnika, ki bi dal oglas na mojo stran?
P.S Če koga zanima me lahko kontaktira.
Ker je tema zelo časovno omejena, bi rad izkoristil ta promet, dokler je še. Zanima me kje in kako bi z najmanj komplikacij prišel do nekega ponudnika, ki bi dal oglas na mojo stran?
P.S Če koga zanima me lahko kontaktira.
O tem sem že razmišljal, a ne vem kako hitro si lahko uredim to?
Se samo registriraš in že deluje?
Se samo registriraš in že deluje?
aerie ::
Imeti je treba Google account in pa plačilno kartico Mastercard ali Visa. Odločiš se za tip oglaševalske akcije in pa koliko denarja boš vložil. Vsa navodila in napotki so v slovenščini.
Žal mi AdSense ne deluje, ker imam .co.vu domeno in ne dovolijo domen iz dveh delov :S
Kakšna alternativa?
Kakšna alternativa?
webmojsterrr ::
Z oglaševanjem boš zaslužil drobtinice. Gledano pod črto bo pa vaš družinski proračun po vsej verjetnosti na izgubi. Oče/mati namreč za mesec-e, ko boš prejel zaslužek iz oglaševanje ne bo mogel uveljaviti olajšave za vzdrževanega družinskega člana. V Sloveniji je kar nekaj zakonov namenjeno temu, da se podjetniško žilico zatre že v kali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava spletne trgovineOddelek: Izdelava spletišč | 8283 (3066) | PrihajaNodi |
» | "Fejk" spletna prodaja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7306 (5604) | next3steps |
» | Po mnenju nemških vladnih uradnikov je uporaba Google Analytics v Nemčiji lahko nezakOddelek: Novice / Zasebnost | 5028 (3852) | poweroff |
» | Google Adsense (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6197 (4883) | Tody |
» | Prodaja spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 1793 (1203) | acheron |