Forum » Mobilne tehnologije » nastavitve zvoka pri Sony Xperia L
nastavitve zvoka pri Sony Xperia L
Jasminka ::
Pozdravljeni,
zanima me, kako uredim profil na telefonu Sony Xperia L. Namreč imam težavo, da ko dam telefonski prfil na vibro ali tiho, mi telefon še vedno dela naglas, zvonenje, sporočila. Sicer tišje, ampak še vedno ni TIHO, oziroma VIBRO. Ne dela mi niti led lučka za obvestila. Telefon je že bil na popravilu, ampak mi spet ne dela, ali pa jaz nevem naštimat. Ima kdo podobne izkušnje, oziroma ve, kako urediti, da ko želim da je telefon tiho/vibra, da je ČIST TIHO/VIBRA??
zanima me, kako uredim profil na telefonu Sony Xperia L. Namreč imam težavo, da ko dam telefonski prfil na vibro ali tiho, mi telefon še vedno dela naglas, zvonenje, sporočila. Sicer tišje, ampak še vedno ni TIHO, oziroma VIBRO. Ne dela mi niti led lučka za obvestila. Telefon je že bil na popravilu, ampak mi spet ne dela, ali pa jaz nevem naštimat. Ima kdo podobne izkušnje, oziroma ve, kako urediti, da ko želim da je telefon tiho/vibra, da je ČIST TIHO/VIBRA??
puginho ::
Na namizju imaš ikono kjer lahko izklapljaš wifi, zvočnik, gps... Si tam izklopila zvočnik in še vedno je glasen?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Resna ranljivost v BluetoothuOddelek: Novice / Varnost | 10155 (7049) | GizmoX |
» | Android 5.0 Lollipop (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 38882 (30386) | deja |
» | galaxy s4- zvok ob slikanjuOddelek: Loža | 788 (692) | paqito |
» | Kje najceneje do samsung galaxy S?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3511 (2722) | amacar |
» | Vklop računalnika z GSM-om (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9490 (7125) | _pobesneli_ |