Forum » Mobilne tehnologije » lg 4x hd problem google market
lg 4x hd problem google market
jugostyle ::
Pozdravljeni
Pred kratkim sem dobil telefon iz servisa zaradi manjših težav (na servisu so mi samo posodobili prog.) in zdaj normalno deluje. Težava pa nastane ko poskušam kaj posneti ali posodobiti kakšen program iz marketa mi napiše da je napaka 403 in ni mogoče posneti oz. posodobiti. Na internetu sem izsledil da bi moral pod APN izbrisati oz. povrniti proxy. Na tem telefonu pa nikakor nisem našel kako priti do teh zadev da uredim. Ali je mogoče že kdo imel takšne težave in bi prosil za pomoč kako rešiti problem (na servis bom poslal če res ne bo šlo, kajti pol bom spet brez telefona 2-3 tedne :) )
lp
Pred kratkim sem dobil telefon iz servisa zaradi manjših težav (na servisu so mi samo posodobili prog.) in zdaj normalno deluje. Težava pa nastane ko poskušam kaj posneti ali posodobiti kakšen program iz marketa mi napiše da je napaka 403 in ni mogoče posneti oz. posodobiti. Na internetu sem izsledil da bi moral pod APN izbrisati oz. povrniti proxy. Na tem telefonu pa nikakor nisem našel kako priti do teh zadev da uredim. Ali je mogoče že kdo imel takšne težave in bi prosil za pomoč kako rešiti problem (na servis bom poslal če res ne bo šlo, kajti pol bom spet brez telefona 2-3 tedne :) )
lp
jugostyle ::
dragonlord je izjavil:
http://community.48months.ie/t5/Need-He...
mogoče ti kaj pomaga?
lp
Najlepša hvala, pomagalo je
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S8 polizdelek "frcaj" da delaOddelek: Mobilne tehnologije | 6585 (5459) | klinker |
» | Nokia C5-00 slepo kopiranje kontaktov na SD karticoOddelek: Mobilne tehnologije | 1952 (1739) | zm67 |
» | Nokia n9 problemOddelek: Mobilne tehnologije | 1153 (1005) | mailzadelo |
» | Boot problem pri laptopu Toshiba Satellite C55-A-1RGOddelek: Pomoč in nasveti | 2066 (1968) | solatko |
» | Xperia Z1S - zmogljiv telefon v žepu prijazni obliki? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 33289 (29944) | floyd1 |