Forum » Strojna oprema » Disk zablokira nalaganje Windowsou
Disk zablokira nalaganje Windowsou
Domini tm ::
Disk zablokira ob nalaganju Windowsou po frišni inštalaciji brez kakih errorou ali kaj nobenega BSODA , pri XPjih mi napiše Virus ali težava z Diskom .... Je pa problem v tem da imam tako stari disk kot novi in je pri obeh isto , dela mi samo Linux Puppy .... Ali je matična šla ker sem probal zamenjati tudi vse priključke SATA2 za disk ? Ali preprosto ne podpira 8.1 ker mi tudi updejtati ni dalo iz 8ke na 8.1 ?
Proc AMD Opteron 165 939 , 2x DDR1 1Gb ram , disk Segate Barracuda 2Tb ali WD Green 1Tb, grafa 560 GTX matična Dfi Lanparty Ultra-D , napajalnik Metatron LC8850 850W ....
Hvala in Lp
Proc AMD Opteron 165 939 , 2x DDR1 1Gb ram , disk Segate Barracuda 2Tb ali WD Green 1Tb, grafa 560 GTX matična Dfi Lanparty Ultra-D , napajalnik Metatron LC8850 850W ....
Hvala in Lp
s6c-gEL ::
V XP install cd integriraj z orodjem nlite sata driverje.
Testiraj disk z orodjem proizvajalca:
Diagnostična orodja in reševanje podatkov s trdih diskov
Testiraj disk z orodjem proizvajalca:
Diagnostična orodja in reševanje podatkov s trdih diskov
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: s6c-gEL ()
Domini tm ::
V installu XP mi blokira s sporočilom kot sem napisal , razen če si vLinuxu naredim kakšen Boot Tool za to
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos sistema iz HDD na SSD (stotič:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17430 (10922) | opeter |
» | Nedelovanje Intel Core i7 4770K in H97M-itx/acOddelek: Strojna oprema | 1867 (1492) | Han |
» | SSD vgrajen, kaj pa zdaj? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 22315 (15024) | MrStein |
» | Nov računalnik, slabo delovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9574 (8427) | m0LN4r |
» | SSD upgrade: BIOS najde disk, windows inštalacija ne (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 20140 (2378) | Mare2 |