» »

Kateri prenosni zvočnik kupiti?

Kateri prenosni zvočnik kupiti?

Mare3 ::

Torej kupil bi nekakšen čim boljši zvočnik ki bi ga lahko uporabljal npr. na pikniku. Zaželjeno je da bi imel priklop USB ni pa nujno ter možnost polnjenja, se pravi da ni na navadne baterije katere je potrebno vedno kupovati. Katerega v rangu do nekje 40€ priporočate?

Mare3 ::

Opažam da do 40€ so v glavnem tisti majhni okrogli kateri pa ne pridejo v poštev ker je moj telefon glasnejši tako da 50€ je limit. Gledal sem pa tega http://www.mimovrste.com/prenosni-zvocn...

Mare3 ::

Glede na to da nisem dobil nobenega nasveta, bom jaz podal nasvet v primeru da bo še kdo kupoval kaj podobnega. Odločil sem se za nakup tega zvočnika: http://www.funtech.si/si/vsi-oddelki/av...

Zvočnik za tako ceno res zelo kvalitetno izdelan, kar me je presenetilo ker sem pričakoval nek poceni kup plastike ampak sploh ne deluje tako. Zvok je glede na velikost zvočnika super, pogrešam samo nizke tone, je pa zvočnik zelo glasen in v sobi je maksimalna glasnost že preveč glasna. Kar se tiče baterije naj bi izdržal nekaj več kot 10 ur, nisem imel še možnosti tako dolgo predvajati, ko pa bom bomo pa videli ali to drži. Skratka mislim da z nakupom ne boste zgrešili če hočete poceni in kvalitetno izdelan glasen zvočnik.

Mark3942 ::

Bi mogoče lahko še enkrat objavil bolj natančen link do tega zvočnika če ga še prodajajo :P saj ta link pokaže samo spletno stran, prav tako iščem dober poceni zvočnik pa nvm katerega vzeti, v naprej najlepša hvala!

mitja73 ::

Xtrememac SOma - https://www.mimovrste.com/prenosni-zvoc...
Zvok OK, edino nizki toni pač nikol iz malega zvočnika ne bodo hudi.

Alfa Dog ::

Jaz sem nabavil kopijo Beats Pill (12 EUR): http://www.bigbang.si/zvocna-postaja-za...
Zvočnik je res glasen (solidno ozvoči prostor cca 5x5 m) in baterije mi po 3-4 urah predvajanja še ni uspelo sprazniti. Basov je res bolj za vzorec, ampak stvar nikakor ni namenjena avdiofilom :D Tudi bluetooth range je zadovoljiv, par metrov in kako steno vmes še prebavi. Ima tudi NFC, ki pa ga moj telefon ne podpira.
P.S.: ne vem pa če je original res 15x boljši od kopije, kolikor je razlika v ceni...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšen bluetooth zvočnik? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
18645831 (3518) Pithlit
»

Prenosni zvočnik

Oddelek: Zvok in slika
278027 (6993) Gregex
»

prenosni zvocnik

Oddelek: Zvok in slika
81443 (1201) razerznak
»

Wireless zvočniki

Oddelek: Kaj kupiti
111954 (1590) čuhalev
»

Prenosni mini zvočniki

Oddelek: Zvok in slika
51271 (1154) Pro_moted

Več podobnih tem