Forum » Izdelava spletišč » Preusmerjevanje domene
Preusmerjevanje domene
uro1001 ::
Pozdravljeni
Naredil sem brezplačno domeno na dot.tk in jo parkiral na afraid.org. Ko vpišem domeno v brskalnik bi mi moralo odpreti Apache stran, vendar mi preusmeri na domačo stran mojega Routerja, namesto na Server.
Kako lahko to popravim?
Lep pozdrav, Uroš
Naredil sem brezplačno domeno na dot.tk in jo parkiral na afraid.org. Ko vpišem domeno v brskalnik bi mi moralo odpreti Apache stran, vendar mi preusmeri na domačo stran mojega Routerja, namesto na Server.
Kako lahko to popravim?
Lep pozdrav, Uroš
primus1024 ::
Predvidevam, da imaš strežnik pri sebi doma za routerjem. Na routerju forwardiraj port 80 na notranji IP svojega strežnika.
Yacked2 ::
Iz lokalne mreže bo vedno tako. Pošli link sosedu pa da naj proba.
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
d4vid ::
Ni problem v ruterju, problem je v tem, da on probava domeno na svojem omrežju. Na tvojem omrežju ti odpira ruter, ko boš drugje poskušal pa bo normalno odprlo apache stran.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
uro1001 ::
Kako se pa to naredi?
Jaz sem sedaj nastavil statični IP na Serverju in se ne morem povezat s Puttyem, prej pa ko sem imek dinamični IP pa sem se lahko. Je morda tudi v tem težava?
Jaz sem sedaj nastavil statični IP na Serverju in se ne morem povezat s Puttyem, prej pa ko sem imek dinamični IP pa sem se lahko. Je morda tudi v tem težava?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: uro1001 ()
trnvpeti ::
Loopback vsakmrouter drugace
Poglej navodila
Router in server v istemmrangu
Server rabi gw odmrouterja
Admin routerja na drug port, ne 80
Poglej navodila
Router in server v istemmrangu
Server rabi gw odmrouterja
Admin routerja na drug port, ne 80
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router + dynDNSOddelek: Omrežja in internet | 1597 (1441) | Zlatoroh |
» | linux server (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8454 (7461) | #000000 |
» | Postavitev web serverja na domači mašini z WinXPOddelek: Omrežja in internet | 3138 (2803) | Gwanaroth |
» | Problemi pri postavitvi serverja!Oddelek: Omrežja in internet | 1810 (1725) | Hair |
» | strežnik za routerjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1441 (1250) | sash |