Forum » Programska oprema » Creo 2.0 Parametric sketch edit
Creo 2.0 Parametric sketch edit
ismon1 ::
Pozdravljeni.
Imam težavo z omenjenim programom. Zanima me predvsem, če je možno sketch ponovno obdelovat, ko jo že enkrat zaključiš? Ker se mi zdi, da se ne da. Torej če nekaj narišem, pa potem vidim, da ni ok, moram sketch izbrisat in na novo narisat, namesto da bi samo napako popravil in bi ostalo ostalo nedotaknjeno.
Hvala
Imam težavo z omenjenim programom. Zanima me predvsem, če je možno sketch ponovno obdelovat, ko jo že enkrat zaključiš? Ker se mi zdi, da se ne da. Torej če nekaj narišem, pa potem vidim, da ni ok, moram sketch izbrisat in na novo narisat, namesto da bi samo napako popravil in bi ostalo ostalo nedotaknjeno.
Hvala
Barbarpapa2 ::
Pozdrav
Seveda se da... Če hočeš spremeniti samo kakšno dimenzijo, uporabiš "edit", če pa hočeš spremeniti kaj bolj obsežnega (dodati ali zbrisati elemente (daljice, loke, krivulje...;m Spremeniti način kotiranja), pa uporbiš "edit definition"...
LP
Jože
Seveda se da... Če hočeš spremeniti samo kakšno dimenzijo, uporabiš "edit", če pa hočeš spremeniti kaj bolj obsežnega (dodati ali zbrisati elemente (daljice, loke, krivulje...;m Spremeniti način kotiranja), pa uporbiš "edit definition"...
LP
Jože
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android - shranjevanje kontaktov v google accoutOddelek: Mobilne tehnologije | 1113 (915) | AnotherMe |
» | Joomla problem/pomočOddelek: Izdelava spletišč | 1554 (1486) | cyborg077 |
» | Program za delanje spletnih strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 2569 (1860) | opeter |
⊘ | Spreminjanje .txt v .subOddelek: Zvok in slika | 1440 (1333) | Stepni Volk |
» | Windows Domain - kaj je bolš od navadnih sharovOddelek: Pomoč in nasveti | 1092 (978) | andrej |