» »

Izjavo o izpolnjevanju pogoja glede zahtevane izobrazbe

Izjavo o izpolnjevanju pogoja glede zahtevane izobrazbe

1
2
»

thramos ::

Meni se zdi zanimivo predvsem, da te, bistvene "malenkosti", niste omenili že v oglasu za delo. A vsaj plačo ste?

Invictus ::

Če imaš 29 kandidatov na razgovoru, potem jim plačo tudi poveš ...

Razen če je folk tako neumen da tega ne vpraša ...

Je pa res, predvsem iz mojih davnih razgovorov, da noben delodajalec pri objavi delovnega mesta ne navede delovnih pogojev, plače pa tudi ne. Se kao pogaja na razgovoru. Sam so me vedno čudno gledali ko je bilo moje prvo vprašanje koliko bo plača.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

harmony ::

Invictus je izjavil:

Vi še pojma nimate kako so take tedenske migracije normalne za zahodno Evropo.

Kot, da nas to zanima.

Zaradi tega je pa tudi vidno kaksna je danasnja mladina, saj dejansko nihce ne skrbi za njih. Starsi skoraj vedno v sluzbah, skrbijo za svojo kariero, za otroka si pa vzamejo cas, pac ko ga imajo - beri skoraj nikoli.

Tako, da hvala lepa tudi jaz take sluzbe ne bi sprejel. Delas za to, da si lahko z druzino, da si lahko privoscih izlete v naravo, da gres v tujino. Ne delas pa zato, da si suzenj nekemu arogantnemu delodajalcu za smrdljivih 900eur.

bauci je izjavil:

Aroganca, slabi pogoji, ... Pa kje vi nekateri živite. Ali ste sploh kdaj že delali ali pa vodili neko firmo? Ali se sploh zavedate koliko posla je treba pridobiti, da lahko firma, ki deluje pošteno (plačuje vse dajatve državi) preživi?
Plača cca 900€ neto, plačana malica in prevoz na delo (to pomeni najmanj 1000€ na mesec), če si v pisarni kjer delaš 8 ur na dan.
Če si na terenu plača cca 900€ + 20€ dnevnice na dan + spanje v enoposteljni sobi + plačan zajtrk + plačana večerja - nadure plačane ali pa kompenzacija (proste ure).
Kaj bi pa še radi?

A to mene kod delavca zanima? Delodajalceva dolznost, je da zrihta posel, delojemalceva dolznost je pa da posel opravi proti placilu. To, da pa podjetja placujejo ne vem kaksne davke in ne vem kaj se, pa naj gredo jokat v parlament.

lexios je izjavil:

Bod vesel, da maš job, veš kok folka išče delo? Pa v soboto pridi delat, če hočeš obdržat job (kriza JE, nadure niso plačane)! ;((

To dejansko ni dalec od resnice.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: harmony ()

Boone ::

bauci, zakaj pa ne poveš malo več o službi? Da bomo imeli popolno sliko?

betmen ::

bauci je izjavil:

Izkušnje iz realnega sektorja!
V moji firmi (privat firma da ne bo kdo mislil, da govorim javni upravi) smo imeli pred časom razpis za poslovno sekretarko/poslovnega sekretarja s točno navedenimi pogoji (izobrazba, izkušnje, ...). Dobili smo več kot 700 prošenj. Ali res kdo pričakuje, da bomo prebral vseh teh 700+ prošenj (od frizerk do dipl. oec. in podobno). Niti slučajno. Samo pogledaš ali so priloženi vsi zahtevani dokumenti oz. izjave. S tem smo izločili 90% kandidatov. Po pregledu preostalih ponudb smo izločili 5 kandidatk/kandidatov, ki smo jih povabili na pogovor in se med tremi po poskusnem 14 dnevnem delu odločili za eno/enega.
Če je v razpisu za delovno mesto navedeno, da moraš dostaviti xy dokument in tega ne narediš potem te ne rabimo. Če že v začetku ne znaš prebrati zahteve firme in misliš, da sam veš kaj je najboljše, potem ustanovi svojo firmo in jo furaj tako kot je tebi všeč!
Drugi primer: iskali smo specifični kader. Dobili smo 29 prijav. Z vsemi smo imeli razgovor in ko smo jim povedali, da je delo terensko in da je delo po celi Sloveniji (v ponedeljek greš na teren in se v petek vrneš domov - nadure dodatno plačane, spanje/enoposteljna soba/ in hrana/zajtrk in večerja/ plačano) je vseh 29 kandidatov odklonilo posel.
Krize NI!

Za kakšen denar ste to ponujal? Če je kriza, še ne pomeni da lahko izkoriščate folk... Kot prvi je*** mater vsem tistim, ki na e-študentu dajejo 2,60€ na uro za čistilko, in potem vsem ostalim ki izkoriščajo delovno silo.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lažne navedbe v CV-ju (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9122382 (17342) PrihajaNodi
»

Prijava na delovno mesto in stopnja izobrazbe

92078 (1637) MadMicka
»

Neustrezna pogodba o zaposlitvi in izkoriščanje izobrazbene stopnje delavca s strani

4210199 (8990) solatko
»

Prošnje za delo (strani: 1 2 )

6817208 (14727) bluefish
»

CV in/ali življenjepis (strani: 1 2 )

6420389 (17426) Invictus

Več podobnih tem