Forum » Zvok in slika » Povezava glasbenega stolpa z DVD predvajalnikom
Povezava glasbenega stolpa z DVD predvajalnikom
TheArtist ::
Rad bi povezal glasbeni stolp z dvd predvajalnikom. Gre se za to da v garaži ne bi ravno imel računalnika (prah, umazanija itd.), stolp je pa malce starejši in nima usb vhoda, niti ne predvaja mp3-je. Sicer sem ga do sedaj povezoval z aux kablom na telefon, vendar je to zelo nepraktično za žurke, ker prihajajoči klici in smsi neprestano motijo glasbo. To je v bistvu glavni razlog, da bi skonektal zadevo z dvd predvajalnikom, in me zanima če se to sploh da? Dvd je sicer Hyundai DVD/Dvix player, model DVX C590 (cheap shit, zato mi ga ni žal dati v garažo).
Vnaprej se zahvaljujem za vse odgovore
Vnaprej se zahvaljujem za vse odgovore
- spremenil: bluefish ()
techsloth ::
Slika konektorjev na dvdju in glasbenen stolpu? verjetno bo navaden RCA kabel z izhoda na dvdju do glasbenega stolpa dovolj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: techsloth ()
Xserces ::
rdeč pa bel konektor na dvix playerju če je.
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
GupeM ::
Kaj pa kakšen star MP3 player in AUX kabel? Al pa kakšen star telefon brez sim kartice da SMS-i in klici ne motijo? Pa še bolj user-friendly sta za musko kot pa DVD player.
TheArtist ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povezati tv in soundbar,prosim pomočOddelek: Zvok in slika | 5993 (1448) | Škorc |
» | Kako močan glasbeni stolp?Oddelek: Zvok in slika | 3327 (2650) | trojnis252 |
» | Prosim za pomoč pri priklopu gramofonaOddelek: Zvok in slika | 7102 (6818) | 2x'=2 |
» | glasbeni stolpOddelek: Kaj kupiti | 1962 (1603) | Blinkys |
» | RCA kabel?Oddelek: Zvok in slika | 1786 (1697) | BlackHole |