Forum » Zvok in slika » 10,1 inch Laptop vs Tablica
10,1 inch Laptop vs Tablica
yyyeb ::
Zdravo. Zanima me nakup rabljenega 10,1 inčnega laptopa za občasno gledanje filmov. Vidim, da ima večina starejših laptopov resolucijo 1024x600 pixlov, novejše tablice pa 1200x800. Je to ful velika razlika v kvaliteti? Se to pri gledanju filmov sploh opazi?
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.
Chev ::
Jaz bi vzel nek tablet z višjo resolucijo. Že zaradi cenovnega razreda tableta, ker bo na koncu samo jok o počasnosti.
Odvisno od filma. Če je 30GB Blu-ray kakovost, se opazi. Če je pa 250MB .avi format, pa bo na vseh za en drek.
Odvisno od filma. Če je 30GB Blu-ray kakovost, se opazi. Če je pa 250MB .avi format, pa bo na vseh za en drek.
Gledal bi večinoma divx ali avi velokosti 1,4GB. Laptop mi nekako bolj sede zaradi velikega trdega diska. 32GB tablica mi ni dovolj za en mesec filmov v službi v tujini.torej bi avi format, 1,4GB, na laptopu bil dober?
Invictus ::
Kupi si 13" notebook ...
Da bo uporaben za še kaj drugega kot gledanje filmov ...
Da bo uporaben za še kaj drugega kot gledanje filmov ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Chev ::
Tableti še nimajo 64GB + 64GB mSD?
Ne vem no, jaz imam slabe izkušnje z netbooki. Je ravno toliko, da računalnik dela in ne moreš nič resnega delat na njem. Pa ventilatorji, pa slabe baterije, slabi zasloni, čudne tipkovnice, trackpad neuporaben, ... pri tabletu to rešiš, ker ima pač touch in manj požrešen OS.
Če že svetujemo, potem kupi ultrabook, ampak potem pa je tu že cena.
Ne vem no, jaz imam slabe izkušnje z netbooki. Je ravno toliko, da računalnik dela in ne moreš nič resnega delat na njem. Pa ventilatorji, pa slabe baterije, slabi zasloni, čudne tipkovnice, trackpad neuporaben, ... pri tabletu to rešiš, ker ima pač touch in manj požrešen OS.
Če že svetujemo, potem kupi ultrabook, ampak potem pa je tu že cena.
sem imel že 4 različne tablice. 2 kitajski, en archos in eno samsungovo. z vsemi sem imel probleme z sd karticami. izgleda,da to ni ravno dobra rešitev, nekaj ne deluje. ravno zato apple noče iti iz notranjega pomnilnika na sd kartice. sem imel tudi ipada ampak mi marsikaj drugega ni odgovarjalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Surface Pro prihaja 9. februarja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 40551 (33532) | Marat |
» | iPAD da ali ne ?Oddelek: Kaj kupiti | 10973 (8824) | Lonsarg |
» | Kupil bi tablico a sem v dvomih? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 21894 (20443) | Keyser Soze |
» | MICRO SD kartica - katera je najhitrejša ?Oddelek: Kaj kupiti | 6129 (4921) | Pithlit |