Forum » Kaj kupiti » Nasvet
Nasvet
Anney ::
Za taščo iščem nekaj v smislu notebooka in tablice.
Gledal sem Asus transformer zanima pa me, ali obstaja še kaj podobnega, uporabljal se bo izključno za brskanje po internetu in maili ter tu pa tam kakšen download, tako da je priporočljiv usb vhod za kasnejšo shrambo.
Računalnika še nikoli ni imela in je trenutno najbolj navajena na telefon, torej android platformo.
Zanima me še, če je možno tega transformerja (ali kaj podobnega) priklopit preko TVja, kot recimo notebooka, da se brska po netu iz sedežne.
Pogoj je, da dobro dela in ne zmrzuje in pa dobro lovi wifi.
Budget nekje do 400€.
Gledal sem Asus transformer zanima pa me, ali obstaja še kaj podobnega, uporabljal se bo izključno za brskanje po internetu in maili ter tu pa tam kakšen download, tako da je priporočljiv usb vhod za kasnejšo shrambo.
Računalnika še nikoli ni imela in je trenutno najbolj navajena na telefon, torej android platformo.
Zanima me še, če je možno tega transformerja (ali kaj podobnega) priklopit preko TVja, kot recimo notebooka, da se brska po netu iz sedežne.
Pogoj je, da dobro dela in ne zmrzuje in pa dobro lovi wifi.
Budget nekje do 400€.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPS Naprava ali pc?Oddelek: Strojna oprema | 1410 (1200) | Karen |
» | Več kot 100 milijonov žrtev kraje osebnih podatkovOddelek: Novice / Zasebnost | 4112 (3444) | Mercier |
» | SO d.o.oOddelek: Kaj kupiti | 5679 (4626) | trzenje |
» | LCD? Ja al ne? Katerga?Oddelek: Kaj kupiti | 2508 (1987) | zigadr |
» | Notebooki in TFT zasloniOddelek: Pomoč in nasveti | 1113 (1158) | andrej |