Forum » Pomoč in nasveti » Spam
Spam
ncop1 ::
Kake 2 meseca je sedaj odkar dobivam neverjetne količine spama (v pravem pomenu besede) na svoj email. Gre za spam od katerega se ni mogoče odjaviti, torej razna šara od vpoklicev za v poroto v Ameriko, pa raznih ponudb za hujšanje in ne vem kaj vse. //Zanimivo pri tem je da ga čez vikend ne dobivam //
No, k bistvu: vprašanje je, ali je možno vgraditi filter za spam na nek način takoj za siol-ovim strežnikom, in pred mojimi odjemalci. Ker mi gre recimo na živce, da mi na telefonu ne filtrira, na računalniku pa jih lepo pomeče med neželene.
Nekaj je gori na siolu možno nastaviti, samo problem je da spam leti vsakič iz drugega naslova in ne morem vseh pošiljateljev dodati med neželene.
Kakšna ideja?
No, k bistvu: vprašanje je, ali je možno vgraditi filter za spam na nek način takoj za siol-ovim strežnikom, in pred mojimi odjemalci. Ker mi gre recimo na živce, da mi na telefonu ne filtrira, na računalniku pa jih lepo pomeče med neželene.
Nekaj je gori na siolu možno nastaviti, samo problem je da spam leti vsakič iz drugega naslova in ne morem vseh pošiljateljev dodati med neželene.
Kakšna ideja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mejli, spam,... od kje emailOddelek: Loža | 12179 (8635) | japol |
» | Pošiljanje emaila na @siol.netOddelek: Pomoč in nasveti | 4958 (4127) | SeMiNeSanja |
» | Spamerji kuponko.si in ostaliOddelek: Omrežja in internet | 4162 (2883) | marS |
» | Za pošiljanje spama izključitev z univerzeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4362 (2802) | redo |
» | Znate iskati po spletu? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8194 (6980) | Thomas |