Forum » Operacijski sistemi » Hyper-V problem - zagon virtualnega okolja
Hyper-V problem - zagon virtualnega okolja
slitkx ::
"An error occurred while attempting to change the state of virtual machine VMNAME"
"VMNAME' je ime virtualnega OS.
Torej, po straneh, kjer so predlagane rešitve, piše, da naj se v nastavitvah virtualnega okolja odstrani CV/DVD pogon oz. se spremeni lokacijo kontrolerja. Sem sprobal oboje, ne pomaga.
Poleg tega želim, da virtualizacija laufa iz ISO fajla, zato je tak poseg v mojih očeh nesmiseln.
Kako lahko odpravim težavo?
"VMNAME' je ime virtualnega OS.
Torej, po straneh, kjer so predlagane rešitve, piše, da naj se v nastavitvah virtualnega okolja odstrani CV/DVD pogon oz. se spremeni lokacijo kontrolerja. Sem sprobal oboje, ne pomaga.
Poleg tega želim, da virtualizacija laufa iz ISO fajla, zato je tak poseg v mojih očeh nesmiseln.
Kako lahko odpravim težavo?
- spremenil: slitkx ()
slitkx ::
No, jaz nimam beta verzije niti ni bilo v njej skreirano.
Laufa mi Win 8.1.
Še kak predlog?
Laufa mi Win 8.1.
Še kak predlog?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slitkx ()
SmeskoSnezak ::
Da si sposodim temo. Hyper V Windows 2019 okolje s kar nekaj virtualkami. Vcasih se zgodi, da po pomoti kak uporabnik izklopi virtualko na svoji strani. Kako nastaviti Hyper V, da zazene virtualko nazaj v X minutah stanja v izklopljenosti? Je mozno? Kako? Iskanje po spletu zaenkrat se brez rezultatov.
@ Pusti soncu v srce... @
Invictus ::
Nastavi cronjob s skripto...
Kakor se temu že reče v Hyper V...
Kakor se temu že reče v Hyper V...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel je Oraclov VirtualBox 6.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 19508 (5721) | MrStein |
» | Server 2016 in Win10 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6907 (4845) | dottor |
» | Alternativa za VMWare workstation/player?Oddelek: Programska oprema | 2649 (2012) | krneki0001 |
» | VMwareOddelek: Operacijski sistemi | 3943 (2251) | McMallar |
» | V Windows 8 prihaja Hyper-V (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 21348 (15581) | MrStein |