» »

kamp prikolica

kamp prikolica

sebavet ::

Ja, poletje se bliža in obstoječa kamp prikolica nam je postala premajhna, otroci rastejo, in tako iščem drugo. Mora biti za pet oseb, kar pomeni, da potrebuje pograde, mora bit solidno ohranjena ... Sem gledal na bolhi in avto.net, pa je ponudba takih za večje družine relativno velika, so pa cene kar navite (vsaj po mojem občutku). Gledal sem na mobile.de in autoscout24.de, ki pa nista najboljše mesto za take premičnine. A kdo pozna kako nemško stran z večjo ponudbo kamp prikolic od zgoraj omenjenih?

Scorpia ::

Sicer ne poznam strani, kje kupiti, se pa splaca pogledati za nizozemsko ali skandinavijo, kjer imajo veliko ponudbe. Ti pa malo manj priporocam kupiti od njih, ker kuhajo v prikolici in v notranjosti zna les biti malo bolj bogi.
Sam bi gledal kje na hrvaskem, po moznosti, da so prikolico imeli na pavsal. Ti bolj ali manj, vsi zunaj kuhajo. Pa ce ze lahko predlagam, glej za kaksno hobbyjevo, tudi knaus je ok, po opremljnosti. Pa siroka naj bo, 250cm, ker se dost pozna. Vsaj razporeditev prostora je odlicna.
////

Magic1 ::

Sestra ima tipično jugo prikolico, kar pa sploh ni problem, če imaš pavšal, saj je le nosilna osnova. Pred njo postaviš malo ogrodja in zapreš. Kupiš še dodatno tendo in majhno 1,5x1,5m kuhnico, ki jo daš v kot parcele (kjer imaš vodo). Kar naenkrat imaš dve postelji v prikolici, pograd, hladilnik, omaro (in plac za še kako napihljivo posteljo) v predprostoru, pokrito veliko mizo in kuhinjo. Za pet oseb čez glavo dovolj.
Magic

waters ::

Sam sem jo iskal dobra 3 leta nazaj 2 leti. Bodi vztrajen!

Karen ::

Sem tudi jaz gledal, pa so cene prikolic precej zasoljene (ko enkrat preračunaš vse stroške). Problem teh pavšalov je, da ko na koncu preračunaš lahko za isto ceno apartma najameš za pol leta (npr. Červar) - samo za pavšal, brez cene prikolice. Edina razlika je, da moraš v apartmaju potem peš do plaže ki je 0,5km stran, pa to za ene ni isto (na drugi strani pa moraš v prikolici 150m stran it na skret vsakič). Pol pa go figure kaj ti bolj sede (mislim da sem napisal večne dileme nas nezapriseženih (pol)divjakov).

MIHAc27 ::

Avstrija in Slovenija imata navite cene. Jaz sem letos prikolico nabavil lepo v Nemčiji. Mobile.de je še najboljša stran. Jajc je edino razdalja... prvič ko sem šel gor sem naredil 2000km brez veze. Prikolica je bila gnila v nulo.
Na srečo je bilo v drugo bolje.

Nizozemska je super glede prikolic. Gor jih imajo na tone, in tudi cene so ponavadi ok. Francija in Švica ne zaostaja dosti, tudi lahko dobiš kaj dobrega za solidno ceno. Problem je seveda zopet, ker je tudi šodra veliko in po 2-3 slikah teško vidiš, če je kje preperela.
Glede Hrvaške pa ne vem kako imajo kaj.

;-) ::

Mimogrede nekje na javnih drazbah sem zasledil da bo v kratkem drazba teh prikolic splaca se pogledat

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stroški mobilne hiške ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6022272 (20618) Matej_K
»

Avtomatska varovalka v počitniški prikolici

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
62136 (2028) mirator
»