Forum » Programska oprema » Problemi z Zipom, Rarom, Aceom
Problemi z Zipom, Rarom, Aceom
(sic) ::
1. sem uporabljal WinACE, ki mi je delal nekam počasi... Odzipal sem neko datoteko velikosti 180 MB pa mi je šlo (pre)počasi. Pogledam v Task Manager in vidim, da mi troši samo 30% procesorja. Hmm. Dam gor WinZip - isto. Potem pa probam še WinRar in mi je uporabljal SAMO 4% (!) procesorja. In to pri vseh zipanih fajlih.
Kaj storiti?
Kaj storiti?
Fuck you all!!!
jetam ::
Buhuhu meni kuri pa samo 0% procesorja... So fcukin what. To je pa res problem. Get a life.
Error on line: Object of type SIGNATURE expected
jetam:
Dobro. Debila si naredil iz sebe, zdaj pa naj še kdo kaj pametnega pove.
Pri odzipavanju mi troši 3% CPUja. Moral bi 100.
Dobro. Debila si naredil iz sebe, zdaj pa naj še kdo kaj pametnega pove.
Pri odzipavanju mi troši 3% CPUja. Moral bi 100.
Fuck you all!!!
jetam ::
jojprejoj
Pri dekompresiji RAR, ZIP, ACE,... porabljajo zelo malo procesorske moci. Pri kompresiji pa ravno obratno. Tako da probaj kompresirat pa ti bo porabil 100% procesorske moci. Zganjat paniko ker pri dekompresiji ne porablja 100% moci - po tvoje naj bi MORAL - je pa res debilizem.
Pri dekompresiji RAR, ZIP, ACE,... porabljajo zelo malo procesorske moci. Pri kompresiji pa ravno obratno. Tako da probaj kompresirat pa ti bo porabil 100% procesorske moci. Zganjat paniko ker pri dekompresiji ne porablja 100% moci - po tvoje naj bi MORAL - je pa res debilizem.
ElectricMan ::
(sic):
Lahko bi povedal, koliko časa traja unzipanje 180Mb datoteko. Bomo potem primerjali, kako se zdi tebi prepočasi ali ne.
Lahko bi povedal, koliko časa traja unzipanje 180Mb datoteko. Bomo potem primerjali, kako se zdi tebi prepočasi ali ne.
142 MB zipano je odzipaval približno 1 minuto. Pri tem je ves čas trošil med 15% do 30% CPUja. Konča odzipana datoteka je 153 MB.
Zakaj za vraga pa potem ne bi delal z 100%?
Zakaj za vraga pa potem ne bi delal z 100%?
Fuck you all!!!
LoneWolf ::
Zato ker lahko CPU dekompresira tistih 142 MB precej hitreje kot lahko disk zapise 153 MB?
Doh.
Se od tistih 15-30% jih je slo vecji del za delo z diskom.
Kdor tule pricakuje 100% zasedenost CPUja mu ni bi skodila kratka obnova kako deluje PC.
Doh.
Se od tistih 15-30% jih je slo vecji del za delo z diskom.
Kdor tule pricakuje 100% zasedenost CPUja mu ni bi skodila kratka obnova kako deluje PC.
Disk je Seagate Baracuda IV.
Iz Cja (temp folder) mi na E (drugi disk) prekopira tistih 145 MB, ko konča v par sekundah...
Ne gre mi v glavo kako lahko kompresira hitreje kot dekompresira... Saj to je obrnjen proces...
Iz Cja (temp folder) mi na E (drugi disk) prekopira tistih 145 MB, ko konča v par sekundah...
Ne gre mi v glavo kako lahko kompresira hitreje kot dekompresira... Saj to je obrnjen proces...
Fuck you all!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: (sic) ()
OK
Pustimo tale problem. Sem probal pri kolegu pa mu dobro dela...
Zdaj pa me nekaj zanima;
Gre v katerem prgramu (WinZiop, WinAce, WinRar,...) narediti, da sprošča (odzipuje) file direktno tja kamor hočem? V WinRar je funkcija Use Temp Only For Removable Data, vendar govno še vedno odzipuje v Temp in potem skopira nazaj. Pri 300+ MB fajlih zna to biti moteče...
Pustimo tale problem. Sem probal pri kolegu pa mu dobro dela...
Zdaj pa me nekaj zanima;
Gre v katerem prgramu (WinZiop, WinAce, WinRar,...) narediti, da sprošča (odzipuje) file direktno tja kamor hočem? V WinRar je funkcija Use Temp Only For Removable Data, vendar govno še vedno odzipuje v Temp in potem skopira nazaj. Pri 300+ MB fajlih zna to biti moteče...
Fuck you all!!!
pagat34 ::
Zganjat paniko ker pri dekompresiji ne porablja 100% moci - po tvoje naj bi MORAL - je pa res debilizem.
--------------------------------------
vprašanje morda res ne kaže na vrhunskega poznavalca pc, odgovor ''jetam 04.04.2003 17:53:47'' pa zagotovo kaže na nestrpneža in ''pametnega'' debila.
in /me si, da bi se bolj bolelo, s kavno zlicko prereze zile...
Zdaj grem pa se jaz zganjat paniko.
Zdaj grem pa se jaz zganjat paniko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Test stiskalnih programovOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2202 (2202) | undefined |
» | Kako odpakirat *.SFV ???Oddelek: Programska oprema | 3346 (3240) | Gh0st |
» | Optimalne nastavitve za eDonkey (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5081 (3607) | Mr.B |
» | Mali programčki, ki lajšajo smrtne mukeOddelek: Programska oprema | 2022 (1721) | Spajky |
» | Kako razstavit file?Oddelek: Programska oprema | 2042 (1843) | andrej |