Forum » Programska oprema » Program za web backup
Program za web backup
Cosmo ::
Zanima me, ce obstaja kaksen po moznosti free program ki bi mi vsak dan ob doloceni uri potegnil iz ftpja backup moje strani ki se vsak dan generira v en fajl in ga shranil na disk.
Fino bi tudi bilo ce bi shranjeval recimo za zadnje 3 dni in stare backupe sproti brisal in preimenoval.
Thx za pomoc
Fino bi tudi bilo ce bi shranjeval recimo za zadnje 3 dni in stare backupe sproti brisal in preimenoval.
Thx za pomoc
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Phoebus ::
To lahko naredis na 2 nacina:
1. skripta
2. skripta
1. pri tebi na masini napises skripto, ki zalaufa ftp program, potegne dol stvari, zapre ftp, vrze v CVS ali pa samo zazipa in nekam da.
2. boljsa varjanta: poznas web providerja in doda v crontab kaksno skripto, ki zakompresira in ti poslje nekam.
1. skripta
2. skripta
1. pri tebi na masini napises skripto, ki zalaufa ftp program, potegne dol stvari, zapre ftp, vrze v CVS ali pa samo zazipa in nekam da.
2. boljsa varjanta: poznas web providerja in doda v crontab kaksno skripto, ki zakompresira in ti poslje nekam.
Cosmo ::
Thx, sem si naredil vbs skripto.
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skrita spam mail skripta na spletni straniOddelek: Omrežja in internet | 1348 (1060) | hunter01 |
» | binary zdruzevanje datotekOddelek: Programiranje | 1311 (1051) | kunigunda |
» | cmd batch rename datoteke v datum,časOddelek: Programiranje | 1674 (1492) | Good Guy |
» | Kateri Program za pobiranje datoteke iz serverjaOddelek: Omrežja in internet | 1185 (1043) | CaqKa |
» | ftp arhiviranje, linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1236 (1131) | urarrr |