Forum » Pomoč in nasveti » preverjanje IP-naslova
preverjanje IP-naslova
rokherman2 ::
Zdravo!
Gmail me je opozoril, da je nekdo želel na sumljiv način vstopiti v moj gmail račun in da so poskus prijave preprečili. Poslali so mi IP-naslov računalnika, s katerim naj bi to poskušali. Lahko preko IP-ja zvem karkoli več o tem kdo bi to lahko bil?
Lp
Gmail me je opozoril, da je nekdo želel na sumljiv način vstopiti v moj gmail račun in da so poskus prijave preprečili. Poslali so mi IP-naslov računalnika, s katerim naj bi to poskušali. Lahko preko IP-ja zvem karkoli več o tem kdo bi to lahko bil?
Lp
stb ::
http://www.infosniper.net/
Moraš pa geografsko lokacijo jemati s precej rezerve, ker lahko npr cel T-2 postavi v Maribor ipd.
Moraš pa geografsko lokacijo jemati s precej rezerve, ker lahko npr cel T-2 postavi v Maribor ipd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: stb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google ukinja BuzzOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8419 (7176) | mpucel2 |
» | Ukradli gmail in facebookOddelek: Pomoč in nasveti | 2373 (1913) | RejZoR |
» | Utripanje med prijavo na GmailOddelek: Pomoč in nasveti | 1331 (1214) | Lion29 |
» | Gmail dobil funkcijo razveljavi pošiljanjeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5691 (4663) | bluefish |
» | Gmail FS tudi za windowsOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3602 (3602) | Trubadur |