Forum » Pomoč in nasveti » disk je prevec stisjen
disk je prevec stisjen
Davidexon ::
Lokalni disk in njegove podmape sem stisnil.. ko sem računalnik ugasnil in ponovno prižgal mi ne napisalo da je disk preceč stisjen.. kaj zdaj naj naredim?
Ja ker je bil ful poln in sem hotu začasno dokler ne prenesem vseh stvari na drug disk ker ga bom potem sesu
s6c-gEL ::
Ti napiše sledeče http://answers.microsoft.com/en-us/wind... ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: s6c-gEL ()
Če vstavim klucek na katerih imam windowse in izberem repair.. bi bo pobrisalo vse datoteke v računalniku al bo vse po starem?
Zakaj mi noce nareit reboota.. vsatvil sem dvd in ostele sike onempgocil.. zakaj noče zagnat iz dvdja in iz kljucka prav tako ne
gddr85 ::
In kaj naj nardim sedaj? Enga sem dol potegnu ki je iso verzija pa je prebral in vse samo se je zataknilo ker ni tisti ki je namescen v racunalniku
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Derby banane - preiskovalci na delu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12415 (2915) | fikus_ |
» | Tudi Microsoft bi nadomestil blagajničarjeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6964 (5111) | billy |
» | Nov prenosnik med inštalacijo ne zazna ssd diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 5634 (4658) | solatko |
» | a je to legalno? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8517 (6499) | Alamar |
» | Windows 7 Home Premium SLO iso?Oddelek: Pomoč in nasveti | 18516 (16813) | Rok22 |