» »

Facebook virus - računalnik dela počaaaaas

Facebook virus - računalnik dela počaaaaas

xmatox ::

Pred parimi tedni sem očitno staknil virus na računalniku in to preko Facebook-a. :S Stvar je bila taka, da me je frend tagal v nekem filmčku in sem preveril med obvestili zakaj se gre.

Nakar pa sem tudi sam začel avtomatsko tagat v filmčke vse svoje frende. Sledilo je tako, da sem imel blokiran fb in sem se na fb lahko vpisal čez par dni le tako, da sem si namestil antivirus Microsoft Security Essentials(čeprav imam gor tudi že AVG). Essentials je nato pregledal disk za virusi, našel neki malware al neki takiga. Počistil to zadevo nakar sem lahko začel nazaj uporabljat fb.

A stvar je sedaj taka, da mi cel računanlik dela zdaj veliko bolj počas, sploh internetne strani in še posebej fb. :S

Ključno vprašanje. Ravno sem si nabavil laptop in me zanima, ali lahko varno uporabljam fb, da ne bi preko fb-ja prenesel še na nov laptop kakiga virusa. Na desktopu je več kot očitno ostalo nekaj gor in bom sformatiral, da se rešim. Zadnja stvar pa je, ki si jo želim, da bi virus prenesel na laptopa.

xmatox ::

Da ne bo pomote, tudi frend me ni namerno tagal, ampak je v filmčkih(ki v bistvu sploh niso) tudi sam avtomatsko tagal svoje frende.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Facebook izklopil prepoznavo uporabnikov za vse EU uporabnike (or so we're told)

Oddelek: Novice / Zasebnost
228215 (6033) |GrEgOr|
»

EU začenja preiskavo Facebooka? (strani: 1 2 3 4 5 )

24169170 (64202) Ramon dekers
»

Facebook uvaja prepoznavanje obrazov

3715144 (13126) St235
»

Nov rekord: spletna fotografija z označenimi 8000 ljudmi na Facebooku

166912 (4718) LuiIII
»

Slike s Facebooka bolnico stale bolniškega nadomestila