Forum » Programska oprema » spreminjanje videza XP-jev
spreminjanje videza XP-jev
mlakar ::
kateri program je najboljši za spreminjanje videza namizja, al pa kje se da dobit kakšne hude Themes!
počas sm se že naveličal XP-jev , pa morm mal spremembe nardit
HVALA
lp
počas sm se že naveličal XP-jev , pa morm mal spremembe nardit
HVALA
lp
Equinoxe ::
neki123 daj malo preberi....
Od tega bo imel lastno zadovlojstvo.
Saj vsak ve da razni nevemkoksekundni zvoki, slike, ozadja in podobni efekti dodatno obremenjujeo comp....
Od tega bo imel lastno zadovlojstvo.
Saj vsak ve da razni nevemkoksekundni zvoki, slike, ozadja in podobni efekti dodatno obremenjujeo comp....
neki123 točno tko k si reku, sm mislu da bo pol ker use hitrej delal in da bo v 3dmarku2003 zamesto 2000 kar 10456 markov, pa sm se res zmotu
hvala za nasvet
LP
hvala za nasvet
LP
jst sm si dej dol potegnu iz themesxp.org neki teh videzov! potem pa zalaufam uno ikonco in se mi spakirajo v windows\Resources\Themes . Pol se mi pa samo ozadje pa gumbi spremenijo, vrstice se pa spremenijov v klasično (win98 stajl) tko da nevem zakaj se mi ne spremeni vse kot je narisan na slikci, ki je zravn!
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | teme in ikone za windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 3324 (3121) | PaX_MaN |
» | Win XP temeOddelek: Operacijski sistemi | 1788 (1582) | andper |
» | Moja osvetlitev kište z led...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2057 (1552) | Mitler |
» | Najljubsi styli v XP?Oddelek: Operacijski sistemi | 1427 (939) | rc-car |
» | Kako spremeniti Boot Logo v XPOddelek: Programska oprema | 2556 (2193) | zile |