Forum » Pomoč in nasveti » Namizje se ne pokaže - po novi inštalaciji w7
Namizje se ne pokaže - po novi inštalaciji w7
creator2 ::
Na svojem prenosniku HP sem na novo inštaliral windows7. Sedaj pa, ko računalnik zaženem mi ekran deluje le dokler se windows nalaga, nato se ekran sam od sebe vgasne. Zvok je še vedno prisoten. Kaj lahko storim?
BIOS?
BIOS?
gddr85 ::
Tud če ni driverjev bi moral imet sliko, pač v zmanjšani resoluciji, tole je pa nekaj druzga.
AmokRun ::
crniangeo ::
@amokrun +1
Lahko pa probaš start in VGA mode pa boš vidu :)
Lahko pa probaš start in VGA mode pa boš vidu :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Dodatnega ekrana nimam. Zdaj slika dela, na safe modu, pa probavam z driveri. Problem je, ker nevem keri model je. Pa tud cmd mi noče izpisat nič druga kot hp pavilion g6
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: creator2 ()
hvala, sem našel.
Ko želim driver inštalirat : "računalnik ne zadošča minimalnim zahtevam za namestitev tega programa"
Ko želim driver inštalirat : "računalnik ne zadošča minimalnim zahtevam za namestitev tega programa"
Valentin ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 2082 (1673) | GummyBear |
» | HP 15 d050sm - gonilniki nujno (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17633 (14075) | dmagnif |
» | računalnik ne najde USB-jev,webcam-a, bluetooth-aOddelek: Pomoč in nasveti | 1709 (1456) | saja |
» | Acer Aspire 5315 wireless driverOddelek: Omrežja in internet | 10605 (4593) | amigo_no1 |
» | Ni slike po inštalaciji driverjovOddelek: Pomoč in nasveti | 1302 (1162) | Miran2005 |