Forum » Strojna oprema » Ojačevalec
Ojačevalec
CMpunk ::
En lep pozdrav vsem.
Pravkar sem priklopil 95W zvočnik na telefon, in morm rečt da zadeva špila...Ampak špila potiho. Zdej kar me zanima je, koliko bi pridobil na jakosti/glasnosti signala, če gor priklopim en cheap 2*3W ojačevalec? Zanima me pa seveda če je možno na ta način kaj skurit...?
Pravkar sem priklopil 95W zvočnik na telefon, in morm rečt da zadeva špila...Ampak špila potiho. Zdej kar me zanima je, koliko bi pridobil na jakosti/glasnosti signala, če gor priklopim en cheap 2*3W ojačevalec? Zanima me pa seveda če je možno na ta način kaj skurit...?
miha999 ::
Zanima me ali bi se dalo narediti prenosni zvocnik za telefon...vem da bi se splacalo kupiti narejenega vendar bi rad ustvarjal sam...zanima me tudi kaksen material bi potreboval
Lp
Lp
Highlag ::
Za izdelavo zvočnika lahko pogledaš v Terno, če si iz Ljubljane. Za ojačevalec lahko kupiš kakšen set elektronike,ki ga prodaja IC elektronika - Vellmann https://www.velleman.eu/products/list/?...
Never trust a computer you can't throw out a window
blackbfm ::
Kar se elektronike tiče bi sam vzel ojačevalnik in bluetooth a2dp modul na ebayju, lipo baterijo + polnilec na hobbyking..najt bi moral še nek low voltage cutoff vezje za baterijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup ojačevalcaOddelek: Zvok in slika | 3122 (2366) | CMpunk |
» | Kakšen ojačevalec-gostilnaOddelek: Zvok in slika | 3320 (1857) | CMpunk |
» | ojačevalnik in zvočniki---> pomočOddelek: Zvok in slika | 4668 (2931) | Primoz16 |
» | kako narediti ojačevalec (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 29944 (12937) | N4m31355 |
» | Zvočnik - Bo tole delovalo?Oddelek: Zvok in slika | 1713 (1376) | jest10 |