Forum » Pomoč in nasveti » AutoAdjustProblemAOC 916Swa
AutoAdjustProblemAOC 916Swa
marljiv ::
Pozdravljeni!
Imam monitor AOC 916Swa katerega imam priklopljenega kot sekundarni monitor na Laptop na katerem je naložen win7. Problem nastane ker se ves čas pojavlja okence Auto Adjusting (enako se dogaja na stacionarnem računalnikou na katerega je naložen winxp). V možnostih monitorja, ko izberem Auto Adjust off, se le ta prestavi nazaj na on, tako da te funkcije ni možno izklopiti.
Kakšen predog?
Lp, M.
Imam monitor AOC 916Swa katerega imam priklopljenega kot sekundarni monitor na Laptop na katerem je naložen win7. Problem nastane ker se ves čas pojavlja okence Auto Adjusting (enako se dogaja na stacionarnem računalnikou na katerega je naložen winxp). V možnostih monitorja, ko izberem Auto Adjust off, se le ta prestavi nazaj na on, tako da te funkcije ni možno izklopiti.
Kakšen predog?
Lp, M.
Duhec ::
Si prepričan, da obstaja Auto Adjust on/off ?
Sta Auto Detect (on/off) in Auto Config (yes/no) za Auto Adjust Picture to default.
Nekaj drugega te heca, da se ti monitor avtomatsko popravlja/poravnava.
Mogoče nepravilna resolucija, frekvenca osveževanja....
Sta Auto Detect (on/off) in Auto Config (yes/no) za Auto Adjust Picture to default.
Nekaj drugega te heca, da se ti monitor avtomatsko popravlja/poravnava.
Mogoče nepravilna resolucija, frekvenca osveževanja....
http://blackbird.si/
marljiv ::
Ja resolucija ekrana je 1440x900 pix, na racunalniku pa je nastavljena 1680x 1050 pix, mogoce je to problem? (vendar sem poizkusil nastaviti resolucijo na resolucijo enakovredno ekranu in ne pomaga) Kaj pa frekvenca osvezevanja se nastavi v nastavitvah ekrana ali racunalnika (pod informacije je hfrekveca osvezevanja ekrana 56, vfrekveca pa 60)?
Drugace sem bral po tujih forumih da so spihali ekran in ga pustilo odklopljenega kaksen dan, vendar sem to naredil in je samo se slabse (auto adjust se zdej pojavi takoj ko izgine, tako da ne morem iti niti v nastavitve).
Drugace sem bral po tujih forumih da so spihali ekran in ga pustilo odklopljenega kaksen dan, vendar sem to naredil in je samo se slabse (auto adjust se zdej pojavi takoj ko izgine, tako da ne morem iti niti v nastavitve).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: marljiv ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasno delovanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4347 (3962) | smacker |
» | Grafična kartica underclockana?Oddelek: Strojna oprema | 835 (580) | IcyFox |
» | Kako downgrade Firefox? NUJNOOddelek: Programska oprema | 1577 (1296) | matobeli |
» | Nepopolna slika na LCD monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 945 (810) | miranpozar |
» | Hanns gOddelek: Strojna oprema | 1479 (1227) | ender |