Forum » Pomoč in nasveti » spajkanje
spajkanje
archfan ::
Živjo,
mene pa zanima ena zadeva, ki pa ni glih v povezavi s tem forumom ampak sem prepričan, da bi mi znal kdo pomagat...v glavnem rad bi spojil matice in sestavil iz njih skulpturo ( -nekaj takega) in zdaj me zanima kaj bi bilo najbolj primerno za spajanje...naj omenim da more bit za notranjo uporabo v stanovanju, tako da kakšno varjenje odpade :) zanima me če bi se dalo pospajkat ali kaj podobnega in če ja, katere spojine so najbolj primerne? naj omenim še da se je fajn držat nekega minimalnega budgeta...
Že v naprej HVALA za odgovore!!!
mene pa zanima ena zadeva, ki pa ni glih v povezavi s tem forumom ampak sem prepričan, da bi mi znal kdo pomagat...v glavnem rad bi spojil matice in sestavil iz njih skulpturo ( -nekaj takega) in zdaj me zanima kaj bi bilo najbolj primerno za spajanje...naj omenim da more bit za notranjo uporabo v stanovanju, tako da kakšno varjenje odpade :) zanima me če bi se dalo pospajkat ali kaj podobnega in če ja, katere spojine so najbolj primerne? naj omenim še da se je fajn držat nekega minimalnega budgeta...
Že v naprej HVALA za odgovore!!!
...:TOMI:... ::
Potem pa zelo poznaš lepila in tudi spajkanje.
Malo poglej pascofix ali podobne zadeve.
Malo poglej pascofix ali podobne zadeve.
Tomi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opera browserOddelek: Omrežja in internet | 2219 (1693) | oo7 |
» | Nakup smuči za rekreativca (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 22778 (10588) | G_mAn |
» | Legenda se vrača - Razer Boomslang Collector's Edition 2007 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 6767 (6764) | Macketina |
» | Prototip notesnika za 19.900 SITOddelek: Loža | 2991 (2843) | Stepni Volk |
» | Router ali ADSL povezava ? - prosim za nasvetOddelek: Omrežja in internet | 1237 (1076) | LuckyMato |