» »

Digitalni foto okvir in Raspberry PI

Digitalni foto okvir in Raspberry PI

dani-kr ::

Tak je zadeva, mam Raspberry Pi, ki ima za monitor dva priklopa HDMI in AV (rumeni priklop). Rabim en preprost monitor, ker bi za zadevo rad nekaj sprogramiral, da bi delovalo ves čas, in ne bi rad nekega ekstra monitorja uporabljal za to reč. V glavnem na bolhi sem zasledil en digitalni foto okvir (like 10 eur - praktično zastonj, ker je že stara generacija - nima neke HD slike, zato je taka cena), ki ima AV out. Kabel, ki je priložen je tak:
 slika

slika

Pri čemer se (glej sliko) črni priklop priklopi na digitalni foto okvir, rumen (AV) pa je namenjen za TV. Zdaj zanima me, če bi to reč lahko uporabil kot monitor za Raspberry pi?

Zdaj Raspberry ima tudi AV out, torej je tisti, ki daje sliko ven, glede na to, da je digitalni foto okvir zaslon, vendar ima tudi AV out in daje sliko ven (ker je AV out), me zanima, če bi ta reč lahko delovala kot monitor za Raspberry (glede na AV out v Av out)? Bi potreboval mogoče kak pretvornik, adapter...

lp Dani

boogie_xlr ::

Potrebuješ monitor, ki ima HDMI ali DVI vhod. Pri DVI potrebuješ še HDMI-DVI adapter.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosni digitalen album

Oddelek: Kaj kupiti
6967 (898) matobeli
»

Kamera-Snemanje

Oddelek: Zvok in slika
10948 (637) Okapi
»

Digitalni foto okvir

Oddelek: Strojna oprema
92147 (893) bela120
»

Nakup fotoaparata ali kamere?

Oddelek: Kaj kupiti
295763 (5113) grinhorn33
»

Kamera Panasonic NV-A1 (analogna) na PC - KAKO?

Oddelek: Pomoč in nasveti
61148 (1099) SimplTech

Več podobnih tem