Forum » Pomoč in nasveti » Visual studio 2013 pomoč.
Visual studio 2013 pomoč.
Pr1m3 ::
Zdravo, v Visual studio 2013 sem naredil brskalnik po vzoru tega pa bi rad naredil eno izboljšavo v search boxu vendar ne vem kako.
Se pravi v brskalnik lahko vpišeš le točen naslov neke določene strani da jo odpre , pa me zanima če bi se oziroma kako bi se dalo narediti da bi iskal tudi po ključnih besedah naprimer prek googla kot ima Google Chrome.
Hvala!
LP
Se pravi v brskalnik lahko vpišeš le točen naslov neke določene strani da jo odpre , pa me zanima če bi se oziroma kako bi se dalo narediti da bi iskal tudi po ključnih besedah naprimer prek googla kot ima Google Chrome.
Hvala!
LP
- spremenilo: Pr1m3 ()
Yacked2 ::
Dokler boš delal copy/paste iz YT ne boš sposoben ničesar sam naredit.
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj Google vsiljuje shranjevanje prijav?Oddelek: Omrežja in internet | 3659 (2866) | AnotherMe |
» | Pravkar izšel Internet Explorer 9 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21681 (17070) | techfreak :) |
» | Microsoft in EU morda do dogovora že 15. decembra (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6768 (5744) | darkolord |
» | Nadgradnja na Windows 7 brez IE nemogoča (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10912 (8509) | mtosev |
» | Microsoft Evropejcem Windows brez IE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10203 (7892) | Poldi112 |