Forum » Pomoč in nasveti » Rewords (moteče spletno oglaševanje)
Rewords (moteče spletno oglaševanje)
elomat ::
Pozdravljeni
na GoogleChromu imam nameščena programa , ki omogočata blokiranje oglasov: AdBlock in Adblock Plus.
Problem je, da so se mi začeli pojavljati oglasi 'Rewords' (na spletni strani Partis.si). Kaj narediti?
na GoogleChromu imam nameščena programa , ki omogočata blokiranje oglasov: AdBlock in Adblock Plus.
Problem je, da so se mi začeli pojavljati oglasi 'Rewords' (na spletni strani Partis.si). Kaj narediti?
mgermo ::
Tako kot vse oglase...block ad on this page, klikneš oglas in to je to. Jst sem ga danes odstranil in se več ne prikazuje.
Daniel ::
Na Firefoxu se jih da normalno blokirati z Adblockom. Kmalu od interneta ne bo ostalo nič drugega kot reklame. Še sreča, da jih vsaj nekaj blokira že sam router.
elomat ::
A sicer je priporočljivo, da imam oba programa: AdBlock in Adblock Plus hkrati?
Je Adblock Plus sploh potreben?
Je Adblock Plus sploh potreben?
NubCake ::
blokiraj tole: "slo-engine.intextad.net"
odkar sem blokiral tole, mi na Računalniške Novice več ne kaže "text reklam"
odkar sem blokiral tole, mi na Računalniške Novice več ne kaže "text reklam"
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NubCake ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Facebook in AdBlock Plus: kdo bo koga? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 22832 (18309) | Pithlit |
» | Adblock in Flattr predstavljata model za plačevanje pavšala namesto gledanja oglasov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 16951 (14567) | klinker |
» | Bild ne dovoli dostopa ob uporabi AdBlocka (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 36959 (28776) | zee |
» | Uporabljam AdBlock-sem Najboljši. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 22327 (17541) | thramos |
» | nadležni oglas na 24ur.comOddelek: Loža | 1726 (1595) | šernk |